Следвайте ни

Азарей: Какво ни готви ретроградното хоро на планетите

viber icon

През 2020 година всичките 8 планети Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Плутон, Уран, Нептун ще имат ретроградно движение. В това дълго хоро със стъпки назад особено труден ще бъде периодът от май до октомври, когато трите висши планети Юпитер, Сатурн и Плутон също обръщат движението си. В това време ще се прави дълбока преоценка на събитията, глобално реструктуриране и трансформация на фундаментите. Ето каква прогноза за ретроградния танц на планетите даде специално за "Марица" астрологът Азарей.

Ние идваме на Земята, за да си научим уроците на Живота. Но, в много случаи се налага да преговаряме материала, докато гo затвърдим и усвоим качествено. Когато чуете или прочетете, че някоя планета е станала ретроградна, нека тази информация не ви смущава. Видимото движение за един наблюдател от земната повърхност изглежда сякаш небесното тяло се връща назад.

В реалността планетата се движи директно и не променя своя ход по орбитата си

Тъй като си създаваме много илюзии, Вселенският разум ни предоставя възможност при ретроградното движение на коя и да било планета, да си починем в управляваната от нея област. Същевременно е препоръчително да направим ретроспекция на убежденията си в тази сфера. 

Например, ако става дума за политика, анализът ще даде отговор на въпроса доколко са били ефективни мерките, приети от управляващите. Ако се говори за наука, то експериментите могат да бъдат започнати отначало поради някаква грешка. За ревизия на различните мисловни и психични модели ще използваме жаргона: „влизане в бокса”.

В последните години в медиите често се използва понятието „парад на планетите”. През 2020 г. имаме удоволствието да наблюдаваме и да изживеем „парада на ретроградните планети”. Надявам се да не ни върнат в „първо отделение”, след като световните политици заразиха света с малоумие.

На 11.05.2020 г. Сатурн започна да се движи назад в зодиакалния знак Водолей

Това ще бъде началото на социални движения за защита на гражданските права. Стремежите към свобода и справедливост ще са на дневен ред. По това време може да се очакват промени в парламента и реформи в правителството. 

Положителното влияние може да се усети като преструктуриране на различни международни институции. Инициативите в социалната политика е възможно да страдат от липса на координация с експерти и други министерства. Работещите ще изпитват несигурност, поради създалата се критична икономическа обстановка.

В международно отношение процъфтяват измами и лицемерие. За „успешното” налагане на този модел се използват методи на тоталитаризма. В противовес ще се генерира импулс за сътрудничество между народите. Подходите, които ще използват обществата ще се отличават с новаторския си дух и желание за просветление на масите. 

От 2.7. до 29.9.2020 г. Сатурн ще се върне в своето царство – знака Козирог

където ще изисква повече дисциплина и промяна в държавното управление. Строгостта и справедливостта ще са негови помощници. Чувството за дълг и отговорност ще ни накарат да застанем твърдо в отстояване на човешките ценности и идеали. Опазването на околната среда ще бъде една от важните дискутирани теми. 

Мерките, които ще се предприемат от управляващите се отличават с предпазливост и разум в икономиите. Като цялост, политическият живот ще бъде в нестабилна фаза. Хората няма да имат доверие на управляващите. 

Младите дами от политическия ни елит вероятно ще използват демагогия, за да прикрият свои неуспехи или гафове. 

Юпитер ще се присъедини към „ретроградното хоро” на 14.05.2020 г.

Могат да се очакват реорганизации в администрацията, парламента и финансовата сфера. Действията и актовете на фиска ще бъдат ревизирани. 

Търговията на едро ще претърпи промени. Съдебната власт ще продължи да се тресе от своите неволи. В дипломацията ще бъде необходимо да се проявява особено внимание и такт, с цел избягване на напрежение в добросъседските ни отношения. 

Плутон започна тайно своето ретроградно движение още на 25.04.2020. Най-отдалечената планета изисква от нас трансформация. Той иска да извади от подземното си царство, онова, което не е достойно. Плутон е носителят на висша справедливост. В тази насока е възможно да изненада политиците с динамика и изискване за новаторство. Ще се разкрият политически афери и финансови фалшификации. Демагогията няма да помогне на някои лидери да се измъкнат сухи от „политическото блато”.

За да завършим по-забавно, ще присъединим към „хорото” артистичната Венера. На 13.05.2020 г. тя ще започне да се връща назад в зодиакалния знак Близнаци. Венера ни помага да се замислим над нашите любовни връзки и интимни отношения. Всяка ретроспекция носи светлина в съзнанието и надежда за по-хармонични бъдещи взаимоотношения. Време за анализ има, защото любимката на боговете ще се носи навътре в дълбините на нашето подсъзнание до 25.6.2020 г. Не се препоръчва сключване на граждански брак или започване на сериозна интимна връзка. 

След толкова бурно начало на годината, след този обстрел от събития, световни трусове и паника – настана време „да си направим сметката”.

Доколко бяхме адекватни?

Доколко успяхме да се справим?

Дали не сбъркахме?

Опознахме ли се?

Ами сега?

Оттук накъде?

В намирането на отговорите на тези наболели въпроси на помощ ще ни дойде „ретроградното хоро” на планетите. Първо ще се промъкне в нашето подсъзнание. Ще ни помогне да изкристализират нови идеи. Ще ни даде кураж и надежда.

През следващия месец към него ще добавим малко размисъл и няколко капки вяра! 

Бъдете смели, решителни и вярващи в своята сила и здраве!!!

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?