Следвайте ни

Азарей: Каква небесна динамика ни готви юни

viber icon

Годината на Плъха ни дава основание за едно неспирно търсене. Всеки ден, всеки час от нас се иска да настроим сетивата си, като нослето на мишката и да търсим „сиренцето” на правилния избор.

Старият херметичен принцип - „както горе, така и долу” ще ни подкрепи да свалим звездните влияния на Земята и да ги разтълкуваме като усещания, мотивация и подтици в живота.

Месеците януари, март и юни са особено интензивни с небесната си динамика.  Ние сме на прага на лятото, но идещият месец ще разнообрази живота с различни чувства, промени и нови начинания.  

Като за начало ще сме свидетели на частично лунно затъмнение на 5.06.2020, 22:25 часа

Според старите автори е препоръчително да се вземат мерки за опазване здравето предимно на копитните животни – расовите коне, магаретата. Съгласно древната символика конят е символ на човешкия ум. Това може да ни наведе на идеята да се предпазим от различни психози, паники, хипохондрии и други атаки, насочени към нашия мисловен свят.

Възможно е медиите да бъдат обект на дискусия. Звездите препоръчват да се отстояват високи морални норми сред журналистиката. По този начин те ще защитят своята чест и достойнство. Партньорствата в различни политически съюзи ще са подложени на изпит. 

На 13.6.2020 Марс ще направи съвпад с Нептун в знака Риби

Може би ще започне раздвижване на обществените настроения в страната и в Европейския съюз. Възможно е да бъдем свидетели на една обща вълна сред хората, които желаят да изразят своето мнение в отстояване на човешките права. Има вероятност цената на петрола да предизвика смут на световните пазари. 

Не трябва да ни учудва, ако някои елементи провокират определени социални идеи, с които ще се опитат да нарушат обществения мир. Протести с разумни искания ще са част от юнския спектакъл.

На 18.6.2020 Меркурий ще поиска почивка!

След три месеца напрегната мисловна дейност и дълъг домашен престой, идва време да почистим жилището си, родината си и Природата.

На 21.06.2020 в полунощ ще посрещнем лятото.

Това е един от най-радостните дни. Слънцето ще грее най-дълго, а ние ще благодарим за неговото сияние. 

Нека да е лято!

Но на сутринта ще ни бъде скрито за малко със слънчево затъмнение в 09:41, което ни обръща внимание в посока замърсяване на околната среда и най-вече на въздуха. То може да предизвика вълна от протести срещу правителството. 

Замърсяването на околната среда ще стане хит

Чистотата на въздуха вероятно ще се следи по-внимателно. Това би било добър повод да започне да се следи пръскането с различно химикали и им влиянието върху здравето на човека и животните. Като пример може да дадем измирането на пчелите вследствие на пръскане с пестициди. Протести са възможни и във връзка с наситения електромагнитен градски фон – 5G и други лъчения. Това е подходящо време за преосмисляне на влиянието на тези технологии и разумното им модифициране, за да станат полезни, а не вредни за хората.    

Копнеехме за оживялата Природа, която някой се опита да скрие. Както дете плаче за майка си, ако е далеч, така и нашите души отронваха своите сълзи за Майката Природа. Хилядолетия наред сме се прекланяли пред нея, олицетворявайки я в Богинята Майка. Този култ бе продължен и пренесен в лоното на Богородица.

Преди около 75 години са се опитали да вземат на българина една от важните му опорни точки – земята – неговата Хранителница. А през изминалите месеци се опитаха да не ни допуснат до Лечебницата ни. Те са едни и същи. Онези, които искаха да срежат стълбата ни към Небето и да ни направят сляп народ за Божественото. Както тогава, така и днес не успяха.

Българинът се слави със своето твърдоглавие

Точно то се оказа полезно за оцеляването му в това кризисно положение. Къде скришом, къде показно се докосвахме до живителния извор. Това не е за хвалба, а за принципно отстояване на позиция, за отстояване на право на живот.

Природата не е фон, не е средство, не е условие. Тя е била преди нас и ще бъде след нас. Тя е наша опора и наш дом!

Вярвам, че имахме време да оценим колко ни е скъпа и ценна. Вярвам, че по-ревностно ще я пазим и съхраняваме.

Пътят назад ни е отрязан!

На 23.6.2020 Нептун ще започне своето ретроградно движение

Вероятно Министерството на здравеопазването ще анализира своите грешки през изминалите месеци, тъй като трудовата заетост ще страда. Има вероятност да се обмисля реформа в здравната система.  

На 25.6.2020 Амур ще се събуди от своя дълбок сън и ще прониже заспалата Венера с любовната си стрела.

Богинята на Любовта отново ще ни дарява със своите ласки и копнежи. 

След период на осмисляне на интимния и брачния живот, време е за любов и емоционално общуване. Периодът е подходящ за започване на нови познанства. Смело напред!

На 28.6.2020 войнственият Марс ще навлезе в своето царство на зодиакалния знак Овен

Подземният свят ще изпита силата на държавата. Могат да се забележат напрегнати международни отношения. 

На 30.06.2020 Юпитер ще сключи отново съвпад с Плутон, но и двете планети ще са ретроградни.

Съдебните власти ще разкрият тайни далавери по високите етажи на властта в особено големи размери – в сферата на опазване на околната среда, изгаряне на чужди отпадъци.

Време е да се зачеркнат старите модели и да се започне на чисто!

Периодът е благотворен за работа по възстановяване и реформиране на съществуващи културни, просвети­телски и духовни организации. Научните изследвания ще получат нов импулс в своето развитие. 

Подгответе се за разширение на скритите ви способности и за трансформиране на живота ви.

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?