49

Айлин от "Ергенът" не си поплюва: С Евгени бях само веднъж...

Скандално признание в мрежата направи Айлин от "Ергенът".  Тя се похвали, че е разменила интимни ласки с най-желания пианист у нас  - "С него беше само веднъж, не повече!", заяви Айлин.

Откакто е излязла от риалити формата, атрактивната брюнетка не спира с провокациите. Каратистката, която Евгени Генчев не само че не пожела за своя житейска спътница, а и изгони от формата не веднъж, а цели два пъти, явно не си поплюва.

След като не получи роза в шоуто, Бобева нахално пристъпи правилата на формата и се върна обратно, но пианистът отново й показа вратата. "Дразни ме, че се държат зле с мен, поне повечето, но какво да направя като с добрите ми е скучно", заяви после палавницата.

 

 

Но и не спря дотук! За да развихри тотално страстите около историите си с най-желания тв ерген в момента, брюнетката добави: "С него беше само веднъж, не повече!" 

Тя не крие, че когато си пада по някой мъж, отива и му го заявява директно, а продължението оставяме да доразвиете вие. Затова и вероятно думите й, че е било "само веднъж", са достатъчно красноречиви в случая. Да не забравяме, че двамата с Евгени са били в луксозното имение цели три месеца, колкото са продължили снимките, пише slava.bg.

"Айлин е била с него, много ясно. Тя сама си каза, че тези неща не са проблем, а и имаше период, в който го гледаше като гладна хиена. Но удари на камък, защото явно Евгени иска за съпруга сериозна жена, а не бръмчалка", коментират в нета.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Каква

Каква

17.05.2023 | 07:33

каратистка е тази мангалка? А той си е г.ей.

Отговори
1 0
Евгени

Евгени

16.05.2023 | 19:32

Хванах гъби

Отговори
3 0
Ерген

Ерген

16.05.2023 | 19:10

Какви жени, какви съпруги? Фалшиво и глупаво предаване. Простотия до шия.

Отговори
4 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?