Следвайте ни

Авантюри в поп фолка! Ивана се отдаде на детски щуротии СНИМКА

viber icon

“Ти лети, лети, детски спомен жив, връщаш ни отново в онзи чуден свят...“. Тези стихове на Иван Тенев от вечния хит на Кристина Димитрова и Орлин Горанов “Детски спомен“ с пълна сила олицетворяват настроението на певицата Ивана в края на лятото.

Изпълнителката показа на своя кръщелник Иван някои от игрите на своето детство. Като се започне от лунапарка с блъскащите колички, през захарния памук до стрелбищата. 
Днес те отново са на мода, а Ивана не пропусна да демонстрира, че детето в нея още е живо и във всеки момент е готово да се впусне в щури авантюри.

От видеата в социалните мрежи на звездата става ясно, че битката в ретро забавленията е между два отбора. Единият е на Ивановците, а другият е на бузукарката Стояна. Кой от тях е блъснал повече колички, не става ясно, но усмивките и в двата тима са показателни за адреналина по време на игрите.

 
Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Доскоро

Доскоро

04.09.2020 | 23:09

я харесвах като човек (не слушам тази боза, наречена "фолк музика"), но все повече разбирам, че и тя започва да "откача" - дали от възрастта или за пари?... А, може би и заради двете...

Отговори
0 0
Гарабед

Гарабед

04.09.2020 | 17:45

МАХНЕТЕ Я ТАЯ КРЪЧМАРСКА СЪДРАНА ШАХТА

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?