4232

Аут ли е Ромина Тасевска? Нана проговори: Връща ли се в Съдебен спор?

"Имам щастието да не съм изгонена. И връщането ми в студиото ми донесе удоволствие.", заяви Гладуиш

Връща ли се Нана Гладуиш като водеща на „Съдебен спор“? Този въпрос си задават много от зрителите на популярното предаване за разрешаване на битови проблеми. Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментарите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия.

„Очаквах, че ще ми е много по-трудно да се върна в студиото и че ще преживея вътрешна, драма и катарзис. Но съм приела искрено, че съм предала щафетата на Ромина. Имам щастието да не съм изгонена. И връщането ми в студиото ми донесе удоволствие. За 13 години в „Съдебен спор“ ми липсват хората, с които съм изградила взаимоотношения. Преживяването в него е изключително. Виждаме истинските хора с техните искрени емоции, проблеми и преживявания. Този изблик на естественост и искреност, и то много наситена, няма как да не ми липсва“, сподели Нана, която вече не е част от „Съдебен спор“. В момента тя живее със семейството си в Америка по настояване на съпруга й.

„Животът ми мина като на лента!“, добави още тв водещата и си спомни за един от популярните репортажи на Жоро Игнатов преди години за тъщата на „младия меринджей“. 

Гладуиш се сбогува със сълзи на очи със зрителите и екипа на предаването през ноември 2023 г.

След нея щафетата пое манекенката Ромина Тасевска, позната от „На кафе“, където беше панелистка. Футболната съпруга вече няколко месеца води предаването, като мненията дали се справя с новата си отговорност са противоречиви, но предимно негативни. Според вътрешни хора от Нова тв са отправили предложение на Нана да се завърне в ефир и чакат отговора й. Откакто предаването се води от Ромина Тасевска, рейтингът е паднал почти с една трета, цитира hotarena.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?