44

Атрактивно бели денс шоу ще се вихри в хотел SPS

Пловдив ще се превърне в столица на ориенталския танц на 13 април, петък, с уникалната галавечер ZEINA. Организатори са две от популярните школи по бели денс в страната, които обещават на зрителите незабравимо изживяване, пленяващо със своята грация и красота. Събитието ще се състои в хотел SPS. Подготвили сме уникално шоу, което ще потопи зрителите дълбоко в магията на ориенталския танц. На събитието ще се изявят едни от най-популярните изпълнители от страната и чужбина, очаровали неведнъж сърцата на зрителите на световни бели денс сцени“, споделят организаторите. Сред чуждестранните гости са аржентинският танцьор Леандро Ферейра и Дора Ксагорари от Гърция.

„Леандро в момента е един от най-канените изпълнители на големи бели денс фестивали, заради своята силна харизма, висока техника и вдъхновяваща яркост. Дора е международно признат учител, хореограф и танцьор, чиито изпълнения преливат от неподправена страст и емоция и се превръщат в муза за всеки почитател на ориенталското изкуство“, споделя Цветина Данова - Уарда, която е съорганизатор на ZEINA. Професионалната танцьорка и световно признат артист в бели денс средите също ще зарадва аудиторията на галавечерта със свое изпълнение.

Гостите ще останат без дъх и след изявата на Боряна Димитрова, танцов артист с богат опит в различни стилове, създател на атрактивни шоу програми и ръководител на ориенталска школа "Сараб". Боряна е позната на широката аудитория от известни тв предавания като "България търси талант", "Забраненото шоу на Рачков" и др.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Абе Иване

Абе Иване

27.03.2024 | 22:48

Кога ще научиш български? Защо “бели денс”??? И “шоу” за гарнитура на простотията в Марица.

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?