Следвайте ни

Астролози посочиха най-важните дни през октомври 2020

viber icon

1-2 октомври 2020 г. – Пълнолуние
Не най-благоприятното астрологично влияние в началото на месеца. Пълнолунието е време, в което не трябва да започвате важни неща, защото шансовете да се провалите са големи. Крайно нежелателно е да поемате рискове. Небесните тела препоръчват да отделяте време за рутинни дела и духовни практики. Почивайте си повече и търсете възможности за получаване на положителни емоции.

2 октомври 2020 г. – Венера в знака Дева
Чудесно време да внесете хармония във вашия вътрешен свят. Това може да стане по два начина. Първо, физически – погрижете се за вашето здраве, укрепете имунитета и т.н. Венера ще подкрепи тези начинания. На второ място, духовно – особено в романтичната сфера ви очакват много приятни изненади.

14 октомври 2020 г. – Обратното движение на Меркурий в Скорпион
Изключително неблагоприятен ефект. Ще възникнат трудности при комуникацията, трудно ще асимилирате нова информация. В този ден всички трябва да сме сдържани и да се опитаме да не бързаме с изводите за действията на другите.

16 октомври 2020 г. – Новолуние в знака Везни
Не трябва да предприемате начинания и да търсите решение на важни въпроси. Не се забърквайте с ненадеждни хора. Опитайте се да отделите време за релаксация и духовна практика. В бизнеса отдайте предпочитание на рутинните дейности.

22 октомври 2020 г. – Слънце в знака на Скорпион
На този ден звездите обещават повишени изгледи за успех на всички хора, родени под знака на Скорпион. Чудесно време да се заемете сериозно с подобряването на физическата си форма. Взаимодействайте по-често с природата. Тя ще ви зареди със своята енергия.

28 октомври 2020 г. – Венера във Везни
Отличен момент да подобрите финансовото си състояние. Възможно е да получите неочаквани доходи. В други области звездите предсказват относително благосъстояние. Романтичният живот ще донесе приятни изненади.

31 октомври 2020 г. – Пълнолуние в Телец и съединение с Уран
Влиянието на пълнолунието се усложнява от непредсказуемостта, която енергията на Уран провокира. Трябва да се внимава особено при работа с машини. Също така трябва да бъдете по-внимателни към здравето си. Не бива да рискувате, особено когато се отнася до финанси.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?