Следвайте ни

Астроложката Оксана Хорват: 21 юни е тройно критичен ден, внимавайте!

viber icon

Вдовицата на прословутия астролог Иван Станчев – Оксана Хорват, наследи и професията му – в момента работи като психотерапевт и астролог. Тя е завършила педагогика, немска филология и психология като втора специалност. Работила е и в Германия. Към днешна дата тя е един от най-търсените астролози у нас. С нея се консултират и почти всички родни знаменитости.

Според астрологичната прогноза на Оксана 21 юни ще бъде изключително тежък ден за повечето от нас, тъй като в него се струпват 3 необикновени явления – слънчево затъмнение, ретроградна Венера и страховитият ретрограден Меркурий.

„При слънчевите затъмнения повече се замъглява нашата рационална мисъл, нашата ясна преценка, нашето съзнание. Допускаме грешки не толкова в емоционален план, колкото в преценката и решенията си – счита се, че на затъмнение не бива да се вземат никакви решения! Защото в единия случай ще ни подведат емоциите, в другия– яснотата на мисълта. Това затъмнение ще е в знака Рак, така че най-повлияни ще бъдат представителите на Рак и Козирог. Освен тях за твърде напрегнати аспекти трябва да внимават също хората от зодия Овен и Везни. При тези четири знака последиците ще са най-големи. Да не забравяме, че ретроградната Венера ще бъде ретроградна до 25 юни – така че объркванията в парите и любовта ще продължат дотогава. А от 18 юни ретрограден става и Меркурий – това е планетата, която отговаря за комуникациите, договорите, сделките. Получава се така, че това слънчево затъмнение на 21 юни е съпътствано от ретроградна Венера, от ретрограден Меркурий... И то в Рак – знакът, който е опозиция на Козирог, където в момента е голямото струпване на тежките планети Юпитер, Сатурн, Плутон. Всичко това прави деня на затъмнението доста напрегнат. Преди години имаше един термин „тройно критичен ден“ – е, 21 юни е един такъв ден“, коментира Оксана.

По нейни думи влиянието от слънчевото затъмнение няма да продължи 6 месеца, както смятат други нейни колеги. „2-3 дни преди и 2-3 дни след затъмнението въздействието е най-силно. Но иначе въздействието остава до следващото новолуние – около един месец. Най-вероятно след слънчевото затъмнение на 21 юни – някъде към 5 юли, когато е последното лунно, нещата ще ескалират. Но поне Венера вече няма да е ретроградна“, казва астроложката. Тя прогнозира, че баланс и мир ще имаме едва в средата на юли. „След 13 юли, когато и Меркурий ще тръгне директен, може да се очаква, че нещата вече ще са по-спокойни. Втората половина на юли и месец август трябва да са доста по-спокойни в сравнение с това, което беше от началото на годината. Те се очертават като най-приятните месеци тази година. За съжаление, от 9 септември започва ретрограден Марс – до 14 ноември, така че идва ново 20, нови напрегнати ситуации и връщане на стари неща. Така че до края на годината все ще има някакви неблагоприятни влияния“, допълва Оксана.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?