46

Астрологията разкри: Най-умните деца се раждат през месец...

Астрологията твърди, че зодията оказва голямо влияние върху характера и бъдещето на един човек и има все повече доказателства в полза на тези твърдения

Астролози и учени смятат, че най-умните и успешни деца се раждат в един от месеците в годината. Техните изчисления са на базата на много проучвания. Дали това е съвпадение или пък такава е подредбата на звездите, преценете сами.

Учени са провели изследвания. Данните за способностите на децата се основават на резултатите от овладяването на образователната програма от страна на учениците. 
Експертите, които са се занимава с проучването са от Торонто, Флорида и Илинойс.

Те са тествали над 1 милион души. Възрастта на децата, взели участие в експеримента е от 6 до 15 години, а способностите им се изучават независимо от възрастта. 

Резултатите категорично показват, че най-интелигентните деца са родени през септември. Средната оценка на родените именно през този месец е била много по-висока от средната оценка на родените през всички останали месеци.

Важно е да се отбележи, че разликата между тях и останалите в пъти по-голяма, тъй че няма никакво място за съмнение, смятат експертите. 

Учените обаче не твърдят, че причината най-умните деца да се раждат през септември е именно разположението на звездите и зодиакалния им знак. Според тях всичко идва от възрастта. Децата, родени през септември понякога са с цяла година по-гoлеми от връстниците си, пише jenata.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Определено

Определено

10.11.2022 | 00:10

Авторът на статията не е бил септемврийско бебе.....

Отговори
2 0
Аз го казах

Аз го казах

07.11.2022 | 22:05

Демек, мандръсайте яко по Нова година, на пиян акъл, белким ви се родят умни копеленца

Отговори
16 8
До Дочо Булгуров

До Дочо Булгуров

07.11.2022 | 20:12

Дочо Булгуров Пич,не е до баща,а до СЕМЕЙСТВО и среда! Въпрос на възпитание е а не хвъляне на семето!!!

Отговори
43 6
Дочо Булгуров

Дочо Булгуров

07.11.2022 | 22:14

Семето, семето е най-важно защото, то е основата. Без основа нищо не става. Семейството, средата, образованието, възпитанието са като, гарнитурата на основното ястие. Едно е пържолата а, съвсем друго е фасула.

Отговори
13 14
Дочо Булгуров

Дочо Булгуров

07.11.2022 | 19:06

Бабината им трънкина на астролозите. Дочо Булгуров без да е изследовател знае че, бащата като е умен и детето е умно. Обаче, бащата ако е прост като цървул, и детето ще стане просто, като фасул. Каквото го направиш...

Отговори
40 11

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?