Следвайте ни

Астролог: Започва нова перестройка

viber icon

Ще има изненади и те са свързани с това, че планетите Сатурн и Юпитер са в знак Водолей и ще ни се наложи да се примирим с новата действителност, пише Флагман бг.

Това ще има огромно значение за нас през следващите 30 години, тъй като започва нова перестройка. Това каза в интервю за YouТube канала ForPost руският астролог Валерия Драгунова.

 

Радикалните промени в икономическата и политическата структура на държавата, на които станахме свидетели през 90-те години на миналия век, довели до рухването на комунистическите режими в Източна Европа, ще станат, когато планети като Юпитер и Плутон са във Водолей. Това е знакът на братството, обяснява Драгунова. 

Юпитер придава глобално значение на промените за планетата и за вселената, добавя тя. 

Според нея изборите през 2021-ва ще бъдат спечелени от политиците, които са по-активни в социалните мрежи. Там ще е борбата за народната любов, казва астрологът. 

Тя съветва да избягваме масовите събития и предупреждава, че най-силно вирусите ще се се разпространяват в транспортните средства, движещи се на ток – тролей, тролейбуси и влакове. 

От емоциите ни зависи дали ще сме здрави. COVID-19 ще порази първо хората, които са подвластни на по-ниски вибрации – обиди, страх, недоволство, разочарования. Щастливците, които са изпълнени с любов, не боледуват, твърди Валерия Драгунова. 

На прага сме на нова ера. Изкуственият интелект ще стане част от нашия бит. Водолеят засилва стремежът на хората да изобретяват. Ключовите думи за следващата година ще са братство, дружба, единство. 

„Бъдете добри едни с други! Ако някой е в беда, обезателно му помогнете!“, каза още астрологът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?