49
Следвайте ни

Астролог предупреди какво да направим преди 5 НОЕМВРИ, за да ни потръгне в живота

viber icon

Периодът крие интересни възможности от астрологична гледна точка, стига да се възползваме от тях. Водещата и астролог Алена Николская разкри, че през следващите три седмици Венера ще бъде в знака на Стрелец и ще ни се случат положителните промени, ако правим тези неща:

1. Отворете се към света

Не се закачайте за себе си, смело се спуснете към всичко ново. Излезте от зоната си на комфорт и вселената ще ви се отплати.

2. Погледнете по-широко ситуацията и бъдете по-свободни

Звездите ви съветват да се борите с консерватизма и да станете по-свободни във възгледите си. Този подход обещава появата на нови възможности, запознанства и съвети за решаване на проблеми.

3. Дайте свобода на партньора си

Опитите да се ограничи любим човек могат да ви бутнат от правия път. Вместо това е по -добре да организирате вълнуващо свободно време заедно. Според астролога съвместното пътуване, което ще ви сближи, ще бъде отлично решение.

4. Правете това, което никога не сте правили

Стрелецът е знак на новатори, така че е време да го откриете. Опитайте се да намерите в себе си онези аспекти, които никой не е виждал... дори и вие самите. И смело се заемете с това, което отдавна искате да постигнете.

5. Внимавайте с разходите си

По това време ще има голямо изкушение да се сбогуваме с финансите, но звездите предупреждават: парите си струва да се харчат, само след внимателно претегляне на плюсовете и минусите.

6. Включете се в образованието

Сега е подходящият момент да покорите върховете в областта на образованието. Трябва да прецените какви нови умения можете да получите, за да подобрите финансовото си състояние.

7. Запознайте се с нови хора, докато пътувате

За тези, които търсят сродна душа, е подходящият момент да отидат на пътешествие. При такива обстоятелства е много вероятно да срещнете съдбата си.

8. Приемете помощ от други хора

Не бива да се справяте сами с всички трудности. Ако осъзнаете, че е необходима помощ, в живота ще се появи правилния човек, казват звездите.

9. Правете това, от което преди се страхувахте

Сега е подходящият момент да предизвикате себе си. Най -лошите начинания ще се окажат успешни и ще доведат до личностно израстване.

10. Контролирайте храненето си

Венера в Стрелец прогнозира, че по това време може да се събуди необуздан апетит. За да избегнете храносмилателни проблеми, трябва да сте по -внимателни с храненията си и да не преяждате, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?