2374

Асен Блатечки направи страхотен гаф със сина си, Диляна Попова не остана безучастна ВИДЕО

Връзката между Асен Блатечки и Диляна Попова може би вече официално е приключила, а в нея имаше какви ли не драми. Важното е, че красивия им син Борил расте жив и здрав и е взел най-хубавото и от двамата, пише sofialive.bg.

Наскоро Асен Блатечки публикува интересно и малко странно видео в своя Инстаграм профил. То привлече вниманието на наблюдателната аудитория, но не остана незабелязано и от бившата му Диляна.

Във видеото виждаме различни кадри на Борил от много дистинации, а клипът завършва с думите "Честит рожден ден". Повечето от хората знаят, че синът им е роден през септември. Макар и разделени, Диляна не остана безучастна и се включи в коментарите. Тя написа: "Бори няма рожден ден", последвано от смеещи се емотиконки.

Междувременно фенове на актьора пишат поздравления за момченцето, а таткото не прави никакви опити да ги поправи, явно и затова майката се притича на помощ. Не е ясно защо Блатечки публикува точно сега клипчето, но очевидно бившата му го държи под око и не се притеснява да вземе думата, когато е права.

Наскоро красивото им дете спечели първия си златен медал по жиужицу, за което го поздравяваме.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?