Следвайте ни

Асен Блатечки и Диляна Попова в опасен любовен триъгълник. Вижте с кого!

viber icon

Асен Блатечки и Диляна Попова влизат в опасен любовен триъгълник. Този път обаче разтърсващата драма е само на екрана. 

Става въпрос за филма "Останалото е пепел", който тръгва по кината на 6 март. Лентата предлага художествено пресъздаване на исторически моменти от българската действителност в края на Втората световна война.

Историческите моменти се преплитат в романтична сюжетна нишка. Асен Блатечки влиза в главната роля на видния български политик, дипломат и финансист Атанас Буров, а в ролята на влюбената в него секретарка Мария е Диляна Попова.  В звездния каст на режисьора Жоро Костов  ще видим още Бен Крос, който води основния разказ във филма. 

Сред актьорите, които ни пренасят в далечната 1944-та година, са Нейтън Купър, Неда Спасова, Евгени Будинов, Петър Райжеков, Симеон Лютаков, Свежен Младенов и др.

За да вземе интервю от банкера Буров, в София пристига американският репортер Джордж Смит, в чиято роля е Нейтън Купър. Американецът попада в поредица от интересни ситуации с неочаквани развръзки, романтична изненада от съдбата и доста обрати, които оставят следи за цял живот.

В късните си години Джордж  (в ролята Бен Крос) се завръща към своите спомени, за да разкаже събитията от онези години. 

Във филма са използвани автентични архивни кадри от разрушената по времето на Втората световна война София, а безупречната автентична визия е дело на художник-сценографът Боряна Минчева.

Режисьор на лентата е Георги Костов, сценарият е на писателя Александър Томов, оператор е Емил Топузов, а композитор на музиката към филма е дело на Петко Манчев.

Асен Блатечки и Диляна Попова изживяха бурна любовна история, резултат от която е техният син Борил. Според последните слухове двамата отново са заедно и дори планират второ дете.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?