Следвайте ни

Арестуваха ММА боец за педофилия

Състезателят по ММА Абел Назарио Трухийо е бил арестуван в покрайнините на Денвър (щат Колорадо) с две обвинения за педофилия - сексуално експлоатиране на дете и мърсуване пред непълнолетни. 35-годишният боец трябва да се яви в съда в четвъртък. Според законодателството за всяко от двете обвинения му се полагат между 12 и 18 месеца затвор.

Трухийо първоначално е бил арестуван на 24 май във Флорида, след като за това е била издадена заповед от щата Колорадо. След това в средата на юни той е бил преместен в Денвър.

Според криминалния кодекс на Колорадо сексуалното експлоатиране на дете се дефинира като „притежание, производство или разпространени на материали със сексуално съдържание (порнография) с участието на деца под 18 години“. Американските медии твърдят, че Трухийо ще бъде съден за притежание на датска порнография.

Трухийо е освободен под гаранция от 10 000 долара, след като във вторник вечерта парите са били преведени.

Това не са първите проблеми със закона за боеца. Той два пъти се е признавал за виновен за домашно насилие в щата Айова. И при двата инцидента жертвата е майката на детето му.

Абел Назарио Трухийо за последно се би на ринга през декември 2017 година. На 27 юли той трябваше да излезе срещу Уил Бруукс в среща от „Battlefield FC 2“. След ареста той беше заменен от Глийсън Тибау.

Юлиян Ангелов

Ръководител екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?