Следвайте ни

Аплодисменти! Тези зодии никога не изневеряват

viber icon
Има  зодии, за които изневярата никога не е опция, колкото и да не са щастливи във връзката, в която се намират, пише actualno.com. Те предпочитат да приключат взаимоотношенията си и след това да започнат нова авантюра, но никога не изневеряват.
 
Ето кои са те:
 
ТЕЛЕЦ
Телците са лоялна зодия и не биха си позволили да изневерят на партньора си. Имат ужасно силно чувството за вина, което не биха предпочели пред нищо друго на света. Смятат, че е една изневяра вреди предимно на тях самите като хора и опетнява същността им. Любовта на Телците винаги е искрена и дълбока, затова когато са в една връзка, няма нещо, което да ги изкуши и да кривнат от правия път. Дори не си падат по случайните флиртове, само колкото да подхранят егото си. Ако някой се опита да грабне сърцето им има две опции – да се провали тотално или да го спечели, чак след като Телците вече не са във връзка. Малко зодии имат толкова трезво и зряло мислене, което прави Телците достойни за възхищение. Ако сте във връзка с тази зодия, не я ревнувайте напразно, защото както виждате – от това няма никакъв смисъл. Щом казват, че са само ваши, вярвайте им.
 
ВЕЗНИ
Везните са от хората, които обичат спокойствието и мразят драмите в живота. Така е в приятелствата, които имат, в любовта и изобщо в целия им живот. Предпочитат хармоничните отношения, странят от скандалите и определено не искат да имат нищо общо с изневярата. Не ги влече мисълта да наранят някого, само за да задоволят собствените си желания. Милостиви са и просто не е в природата им да си лягат в чуждо легло, когато някой ги чака у дома. Ако Везните усетят тръпка към друг човек, докато са във връзка, е много вероятно да се опитат да я притъпят и изобщо да не се впуснат в някакви действия. Ако не са щастливи в една връзка, то партньорите им бързо ще разберат, защото Везните си тръгват бързо, но най-важното е – никога не изневеряват.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите имат много примери в живота си какво е изневяра и те самите са го преживели много пъти – често се е случвало да им изневеряват и затова са алергични и мразят от дъното на душата си тази дума. Не разбират хората, които го правят, дори не разбират удоволствието от самото действие. Водолеите са сериозни партньори, те биха изчакали проблемите, които имат в една връзка, да отминат или ще се опитат да ги решат с всички сили, но не биха избягали от тях.
 
Дори гледат да странят от приятели, които са им споделили, че са сторили това грозно нещо, защото смятат, че всеки човек, който го прави, не е човек, достоен за възхищение. Водолеите обичат партньорите си, държат на връзките си и не се интересуват кой ги гледа, кой флиртува с тях или кой иска нещо повече. Ако имате връзка с Водолей, късметът е с вас и няма за какво да се тревожите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?