71

Аплодират Вергов в НДК след скандала с Диана Димитрова! Жена му се появи и... СНИМКА

На Юлиан Вергов май ще му изпишат вежди, вместо да му избодат очи, след скандала с актрисата Диана Димитрова и обвинението, че я е пребил. Потвърждение за това е скорошната му изява в зала 1 на НДК с "Поетите", където той бе бурно аплодиран.

За изненада и на самия актьор, който със сигурност не е знаел какво да очаква, още в първите минути публиката го посрещна със силно въодушевление.

За изненада на мнозина и вероятно доста шокиращ факт за Диана Димитрова беше и появата в залата на жената на Юлиан - Ирина Ялъмова, която е майка и на дъщеря му Алена. Двамата имаха доста периоди на разделяне и събирания в последните години, но по всичко изглежда, че към днешна дата отношенията им са изгладени и отново са заедно.

 

"Тя е била и ще бъде голямата любов на Юли. Да, двамата са с чепати характери и често имат търкания, но са един за друг, просто се обичат", коментират близки до актьора.

"Виждате какво прави публиката, тя го обожава. И на главата си да застане Димитрова, пак няма да постигне целта си и да срине имиджа на Юлиан в България", убедени са очевидци, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
КРАЙНО ПРОТИВЕН

КРАЙНО ПРОТИВЕН

26.12.2022 | 02:51

И НЕПРИЯТЕН ТИП с малко пиле,избиващ комплекси,върху жени ,със самочувствие на холивудско филмово величие,какъвто всъщност не е.....това е ,,големия актьор,, вергов.......Още по-кофти е ,че почти цялата нация му се възхищава и го аплодира.....??? После се сърдим когато казват,че българите били боклуци......ми ето го доказателството..... То и дядо Петко Славейков го е казал преди сто и кусур години...,,не сме народ а мърша,,......от това по-ясно....здраве му кажи

Отговори
4 6
Аплаузи

Аплаузи

25.12.2022 | 11:08

За побойника браво бе , супер . Чакаме да разберем найстина ли е такъв човек. То физиономията му показва какъв е .

Отговори
3 2
Маринова

Маринова

25.12.2022 | 10:29

Тава сме българите!Аплодираме насилниците!Това е престъпление,което той е направил,наказуемо със затвор,а ние му ръкопляскаме! Жалко!

Отговори
4 6
Офффф

Офффф

25.12.2022 | 08:29

Този стана по известен от всички артисти. Не съм следил за този скандал нищо не ме интересува .

Отговори
1 5
Медия

Медия

25.12.2022 | 08:03

Юлиян Вергов??? Ами да му дадем и Цезар вместо Аскер за най добър побой... Какъвто и да е конфликта той е побойник, прав или не ..Да пребиеш жена е насилие...

Отговори
7 7
Хана х

Хана х

25.12.2022 | 07:31

Вергов е страшен пич...браво радвам се за него че има жена орел,която го закриля !!

Отговори
9 7
Док

Док

28.12.2022 | 15:05

Уникален пендел

Отговори
0 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?