46

Антония Петрова родила тайно втори син от богаташа Батинков СНИМКИ

Страхотен сюрприз направи Антония Петрова - Батинкова след купищата слухове, че е бременна. Без да потвърждава нищо и да пусна снимки с коремче, скандалната миска е станала майка за втори път. Бебето се е появило на бял свят на 7 юли. И тя показа снимка с огромния корем, който е носила в последните месеци на бременността. 

"На уникалната дата 07.07.2022, по напълно естествен начин, с нормално раждане, се роди Ивайло Батинков - син (Ив Батинков)!

Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи! Бих искала да благодаря на екипа на др Анна Чорбова, с която за втори път минахме заедно през естественото раждане, за нейния професионализъм, сила, нежност и подкрепа! Ти си нашият Ангел-закрилник, др Чорбова!

Искам да благодаря много на моя уникален, изключителен съпруг Ивайло -старши, че винаги е до мен и преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето! Обичам те и ти благодаря, че сме едно цяло и винаги заедно минаваме през всичко! Семейство Батинкови сме вече четирима! Ние сме най-щастливите родители на двама сина", похвали се Антония, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Уродите

Уродите

11.07.2022 | 00:28

се размножават. Чудно...

Отговори
1 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

10.07.2022 | 20:09

Браву, браву, браву! Втору лапе е рудила-това си е геройство напрау. Ко да кажа...наште жини тука у махалата раждат пу идинайсе чавета и ни са фалят, а пък таз седнала да са прай-вижта ма! Убачи сам сигорен чи няма да са спре дотука- след гудина ша прай третуту лапе. Да е сигурна чи патрона до нея сас парете няма да си фани някуя по млада мума ут нея.

Отговори
1 1
Анонимен

Анонимен

10.07.2022 | 13:28

Тая в лицето е заприличала на Жокера.

Отговори
3 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?