1939

Анита на Рачков отвя плеймейтките, похвали се с...

Актьорът Димитър Рачков продължава да се радва на връзката си с Анита Димитрова, а тя се е заела да чисти имиджа на празноглава кукла, който медиите ѝ лепнаха

Красивата блондинка не е от най-активните дами в социалните мрежи и доста упорито крие личния си живот - почти нищо не се знае за нея.

След дългата почивка от Instagram младото гадже явно е решило да напомни за себе си и то не просто със секси коледна снимка, а с кадър на сертификат, който е получила след завършен почти 3-месечен курс по "Управление и лидерство" в София. От надписа се вижда, че блондинката наистина е много горда от постиженията си - явно се готви за много големи бъдещи професионални успехи, пише vbox7.com. 

Анита към момента не работи нищо, така че явно разчита на Рачков за месечни доходи -все пак външният ѝ вид изисква доста грижи, които костват доста средства. Съвсем наскоро в социалните мрежи се появи снимка на Анита с огромен пръстен, който веднага провокира всички да говорят за годеж между двамата. Истината обаче е, че нищо не е потвърдено, а бижуто може да не е годежен пръстен или подарено изобщо от Рачков. Сигурни сме обаче, че ако се стигне до годеж и сватба, всички ще разберем. 

За разлика от повечето инфлуенсърки, Анита все още не е ясно къде ще прекара празниците, тъй като в новогодищната нощ Рачков ще бъде зает с телевизионния ефир. Съвсем възможно е тя да е в публиката и да го чака да приключи, но пък може да реши да отиде с приятели на купон - все пак е млада и все още ѝ се живее на макс.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Е ииии

Е ииии

22.12.2022 | 12:03

Какво от това .

Отговори
3 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?