Следвайте ни

Анита Мейзер на гости при извънземните

viber icon

„Хайде при извънземните с моето бебче, кученцето ми Тита, и приятели. Забранено е да се снима вътре в музея, затова само отвън, но успях да видя първото „заловено“ извънземно и още интересни неща“, хвали се Мейзер от Щатите, накъдето изхвърча веднага след престоя си по родните арести и затвори, пише novini.bg.

Мейзер е в „3она 66“ в ексцентричен музей край една от магистралите в Аризона, който е посветен на НЛО, извънземни и всякакви други междупланетни мистерии и космически явления. Музеят се помещава в крайно любопитна сграда сама по себе си - огромна сивкава сфера, изградена във формата на голф топче с диаметър 20 м.

Това е бивш офис на агенция за недвижими имоти, която била типична финансова клопка, тип пирамида. Двойка мошеници подлъгвали доверчиви клиенти с големи обещания, но в крайна сметка просто им крадели парите. Накрая справедливостта възтържествувала и мошениците попаднали в затвора. Години по-късно инвеститори закупуват екстравагантната сграда, реновират я и я кръщават „Зона 66“, като вътре излагат любопитни артефакти от катастрофирало НЛО в Аризона през 1953 г., или поне така твърдят.

Хайде при извънземните с моето бебче , кученцето ми ТИТА и приятели Забранено е да се снима вътре в музея ,затова само...

На 21 май 1953 г. край летището „Кингман" се случва нещо необичайно - очевидци твърдят, че са видели бляскав метален кораб с диаметър близо 15 метра в овална форма, в който имало между 2 и 4 мъртви извънземни на ръст малко над метър и в скафандри.

Срещата с третия вид вдъхновява Мейзер да започне нов живот, като спазва няколко митични правила на Космоса, за които говори като „11 закона".

Ето какво гласят някои тях:

„Законът за получаването гласи, че ще получите само това, което сте готови да получите. Например може да искате 10 000 лв. на месец, но ако не вярвате, че това е възможно или че го заслужавате, то никога няма да ги получите". Законът за пожертването гласи, че за да спечелиш нещо, трябва да си готов да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като инвестиране в по-добро бъдеще вместо като настояща саможертва. Законът за мисленето гласи, че мислите създават реалността“, и т.н.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?