Следвайте ни

Ани Цолова удари кьоравото след NOVA, вижте колко изкарва

viber icon

Бившата журналистка Ани Цолова прибира по 350 лева на човек за еднодневно обучение по публична реч.

То се провежда от нейната фирма "Говори, за да те видят", която стартира след като бе отстранена от Нова телевизия. В момента Цолова шумно рекламира в социалните мрежи две предстоящи дати за семинари - 21 март и 4 април. Оказа се, че в рамките на 10-часовото обучение, в което влизат няколко почивки, мераклиите да установят тънкостите в професията от журналистката трябва да заплатят 350 лева с ДДС, а ако се възползват от ранното записване, таксата пада на 290 лева.

За да хванат намалението обаче, трябва да преведат парите до 28 февруари по банковата сметка на бившата водеща. Какво влиза в цената, равняваща се на семестриална такса за обучение по журналистика във всеки български университет. Организаторката твърди, че освен обучението, наситено с много аудио-визуални примери, тренинги и ситуационни игри, срещу 350 лева :учениците: й ще се ползват още с технически екип за заснемане на тренингите, кетъринг - обяд и кафе паузи, учебни материали.

Събитията си Цолова не провежда в свое помещение, а в известен конферентен център в София. Ценоте бившата телевизионерка не обявява, а споделя на заинтересованите само на лично съобщение. Очевидно обаче новият й бизнес се радва на интерес. "Повече от половината от местата за обучение са заети. Само за ден. Благодаря за доверието!", хвали се Цолова във Фейсбук.

Наскоро тя сподели, че няма никакво намерение да се завръща в ефира и е напълно доволна от парите, които печели. Освен това призна, че с бившия й екранен партньор Виктор Николаев са преустановили отношенията си и вече не общуват, пише Ретро.

Коментари (5)

ТТТТТТТ

28.02.2020 | 22:08

БРАВО НА ЖЕНАТА. УМНА, ОПРАВНА, И С ДОСТОЙНСТВО.

Отговори
0 1

Не разбрах !

28.02.2020 | 00:58

Защо трябваше да сложите такова просташко заглавие ?!?!

Отговори
4 1

Росен

27.02.2020 | 23:06

Браво на жената! Може да изкарва, прави го! От мен адмирации, а замисляли ли сте се, всички тъпотии, които пишат задачите, колко им плащат за това? Аз одобрявам всяко начинание, което е законно и не пречи на другите! Колко от коментираните по-горе са предприемачи или работят за себе си?

Отговори
6 0

Нафърфорий

27.02.2020 | 17:57

Има ли тъпунгери да и плащат на тази кукундрела?

Отговори
5 5

777

28.02.2020 | 18:52

Докато има балъци ще има и тарикати

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?