1553

Ани Цолова се връща в bTV?

Ани Цолова може да се завърне в bTV до няколко седмици, пише “Уикенд”. След уволнението на Биляна Гавазова сутрешният блок на телевизията има нужда от водеща, а нюзрумът не разполага с подходящ човек, който да заеме тази длъжност. За позицията най-вероятно ще бъде поканено едно от предишните лица на предаването - Ани Цолова, пише fakti.bg.

Връзките на Ани Цолова с bTV никога не са били прекъсвани, въпреки че журналистката напусна телевизията още преди 9 години. Това се случи през лятото на 2013-та, когато в разгара на антиправителствени протести предаването беше спряно. Тогавашните водещи - Ани Цолова и Виктор Николаев, се преместиха в NOVA.

Въпреки че изкара в NOVA цели 4 години като водеща на “Здравей България”, Цолова продължава да поддържа приятелски отношения с колегите си от bTV, включително с Антон Хекимян, който наследи нея и Виктор в “Tази сутрин”, а днес вече е шеф на новините в телевизията.

В момента Ани Цолова се занимава с обучения по поведение в публичното пространство, които обаче не вървят добре. Преди две години тя стана преподавател по ораторско майсторство в Нов български университет, но и там заплатата едва ли може да се сравни със сумата, която Хекимян би е предложил.

В bTV имат спешна нужда от нова водеща на сутрешния блок. Златимир Йочев за момента се справя добре сам в ефир, но предаването е прекалено трудно, за да бъде само с един водещ.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Иванов

Иванов

04.04.2022 | 20:48

Какво му е трудното сам да води Златимир то пък сложните теми дето всички телевизии ни облъчват денонощно а тая не я ли освободиха заради скандал с имотната и декларация и многото кинти дето взима от телевизията съмнително големи хонорари май оттам си тръгнаха нещата а че медиите ни не са свободни се знае отдавна въпреки техните лъжливи реклами и напудрени изхвърляния непрекъснато

Отговори
5 0
Елдорадо

Елдорадо

03.04.2022 | 07:05

Ооо Ани Цолова!!! В никакъв случай!!!!!

Отговори
11 0
Биби

Биби

03.04.2022 | 07:00

Да ви кажа честно не ми е приятно да я гледам и изобщо не я искам в сутрешния блок - много важничи и предава фасони. НЕ, НЕ!!!!!

Отговори
11 2
Лилия Павлова

Лилия Павлова

03.04.2022 | 17:22

Приятна е

Отговори
2 9

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?