4232

Анелия слага край на участията си, вижте причината...

Анелия рязко е намалила броя на изявите, които приема

Написа hotarena.bg.

Брюнетката има само по 4-5 участия на месец, а преди за същия период имаше по 10-12 ангажимента. Причината не е, че клубовете нямат интерес, а изпълнителката се съобразява с годеника си Любомир Захаринов.

Милионерът не забранявал на половинката му да пее, както правят мъжете на Мара Отварачката, която след всеки възлюбен спира да извива плейбек, а Анелия искала да е всяка минута до Любо. Тя не желаела да оставя Захаринов вечер сам, защото се опасявала да не му писне да е без жена и да я замени.

„Нормално е да иска да е с него, а не да кръстосва страната и клубовете. Заради това е намалила участията си. Като забременее, сигурно ще спре да пее за поне година. Самата Анелия преди време призна, че мъжът трьбва да се грижи за прехраната в дома, а жената за уюта“ –

коментират близки до звездата на фолка, която е много влюбена в богаташа.

Приятелки на фолкдивата издават, че Анелия ревнувала бясно Захаринов, който пък въобще не бил обсебващ мъж. Наскоро бившата на Коко Динев разиграла сцена на ревност в столичен мол.

„Откъде накъде?! И коя е тя, че да ѝ обръщаш внимание?! Харесваш ли я?! Харесваш ли я, те питам?! Ако да - ами обръщай се и заминавай при нея, какво правиш тук?! Изобщо не ми пука и пет пари не давам какво ще правите заедно“,

крещяла ядосаната Анелия, докато Любо вървял плътно до нея и се опитвал да я успокои, но без успех.

Не става въпрос за изневяра, а просто за приятелка на бизнесмена, която изпълнителката от лекия жанр не одобрявала и подозирала, че харесва нейния мъж. Самата певица неведнъж е признавала, че е адски ревнива, а Любомир по никакъв начин не показвал чувствата си и това още повече я подлудявало.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Любимците

Любимците

04.03.2024 | 07:39

На Пловдив и околията чалгарите .

Отговори
3 0
Анти чалгар

Анти чалгар

04.03.2024 | 07:38

Сега само трябва да се разкара и от лицето на земята . И другите след нея да я последват .

Отговори
3 0
Поредният бълвоч

Поредният бълвоч

03.03.2024 | 22:47

Само в Марица!

Отговори
4 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?