3906

Анелия разкри: Мъжете смятат, че съм скучна, защото...

Бащата на детето ми - Коко Динев ме правеше принцеса. Той ми даваше всичко, аз бях малка и харесвах материалните неща, а той точно това ми даваше, разкрива Анелия

 

Фолк изпълнителката Анелия не се появява често в предавания, да не говорим за подкасти. Феновете винаги я критикуват, че е много скучна в предавания и не говори съществени неща. Този път обаче, изпълнителката разкри истории от личния си живот в подкаста NAYCast. До нея на дивана, за морална подкрепа бе и психоложката и, която даваше реална преценка на нещата, които и са се случвали и обясняваше защо това и се е случило и как да се справи с него.

 


 
Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ направи разкрития, които никъде до сега не бе афиширала.
„Преди две години и половина периодът ми беше много тежък. Трябваше да взимам много решения.“ - споделя изпълнителка като хвали психоложката си, че и е помогнала да направи правилните неща. Тя говори за период, в който с бившата си половинка – Любо започнаха своята голяма любов, която както стартираха бързо, така и приключи.
 
„Бащата на детето ми ме правеше принцеса. Той ми даваше всичко, аз бях малка и харесвах материалните неща, а той точно това ми даваше.“ – споделя Анелия за Коко Динев. Причината за раздялата им била различните морални ценности, по думите на звездата. 
 
„Мъжете в живота ми са ми казвали, че съм скучна. За това, че не пия, не пуша, лягам си рано.“ – открито разкри изпълнителката. Дали визираше бившата си половинка Любо остава да гадаем. 
 
Анелия ни крие, че мъжа до нея трябва да и помага финансово и да и дава, това което заслужава. Колкото и нелепо да прозвуча това, тя спомена, че знае коя е и какво иска. В медийното пространство се тиражираше, че причина заради която с Любо са разделени е точно това – че той няма редовен доход и се издържа, чрез майка си.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?