4232

Андреа срина "Хелс Китчън": Това беше най-ужасното нещо в живота ми...

Кухнята на Ада в "Хелс Китчън" определено не понася на всеки от участниците, но нещо подобно се случва от време на време и с вип гостите, които посещават популярния ресторант

Този път Андреа не се въздържа от реакция - и то каква!

Фолкдивата очевидно е била наскоро сред гостите на формата, но преживяването се оказало доста далеч от представите й. А отгоре на всичко май си е тръгнала и гладна, при все, че обикновено кулинарите приготвят вкусни специалитети в случаите, когато издадат навреме поръчките си, разбира се.

Ето какво казва дословно Андреа във видео, качено в социалните мрежи:

"Скъпи приятели, досега бяхме в "Хелс Китчън". Това беше най-ужасното нещо в живота ми. Да не говорим, че не слагат чинии в които има салфетки. Дори и най-обикновена салфетка, с която да си постеля между краката, за да не се нацапам. Недопустимо е! Това е един етикет, който не се изисква само в най-скъпите ресторанти, но и в най-обикновените.

Яденето го чакахме час и половина. Нямаше никакво отношение от режисьорите и сценаристите, които решиха, че не трябва по никакъв начин да ни кажат трябва ли да продължим да чакаме или не. За храната ще продължа да говоря по-късно. Ще говоря за цялата организация. Никой не ни каза трябва ли още да чакаме".

Очаквано под видеото се изсипаха десетки коментари, по-голямата част от които атакуваха и самия формат, сравнявайки показваното напоследък в него с онова, което се случваше в Къщата на "Биг Брадър" преди години.

"Не ме вълнува тази пародия напомняща биг брадър а още по малко това мнение", гласи един от коментарите. А в друг се казва: "Временна пародия е това предаване и водещия като останалите абсурди не виждани до сега по телевизията".

"Защо просто не напишете че е дрогирана…?", не пропусна да атакува и самата Андреа един от коментиращите. А друг добавя след него, цитирайки изказа на певицата: "Жената се храни и между краката, затова й трябва салфетка, това е", предаде show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

16.03.2024 | 06:59

Проста задръстена чалгарка безмозъчно създание .

Отговори
3 1
Това недоразумение

Това недоразумение

16.03.2024 | 06:58

На природата бе ли гледала поне един епизод за да види ,точно какво става . И се ходи на такива места , хапнал нещо малко и леко . Но тая чалгарка е решила ,че ще плюска на корем.

Отговори
4 1
ДядоСоки

ДядоСоки

15.03.2024 | 22:08

Боби Михайлови още не е разбрали че внучка му не му е изтинска внучка и не е направена от Ники Михайлов, а от любовника на Николета, която се прикриваше от тях и си правеше кефа с него, а интересно като Михайлови разберат, че чавето не е от Ники какво ще се случи с НиКлозета Лозарова.

Отговори
4 2
ДядоСоки

ДядоСоки

15.03.2024 | 22:07

Боби Михайлови още не е разбрали че внучка му не му е истинска внучка и не е направена от Ники Михайлов, а от любовника на Николета, която се прЕкриваше от тях и си правеше кефа с него, а интересно като Михайлови разберат, че чавето не е от Ники какво ще се случи с НиКлозета Лозарова.

Отговори
3 2
ДядоСоки

ДядоСоки

15.03.2024 | 22:06

Боби Михайлови още не е разбрали че внучка му не му е истинска внучка и не е направена от Ники Михайлов, а от любовника на Николета, която се прикриваше от тях и си правеше кефа с него, а интересно като Михайлови разберат, че чавето не е от Ники какво ще се случи с НиКлозета Лозарова.

Отговори
2 2
ДядоСоки

ДядоСоки

15.03.2024 | 22:05

Николета Лозанова роди от любовника си и измами Ники Михайлове че е от него но много скоро ще я рабере и изхвърли!

Отговори
1 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?