49

Андреа обяви скандална новина за връзката си с Кубрат Пулев

Бившата тъща на Кубрат Пулев - Михаела Андреева, се е грижела знаменитият ни боксьор да не стои гладен. Кобрата повече от десетилетие бе с фолкпевицата Андреа и явно е бил любимец на майка й.

Оказа се, че през цялото време за прехраната на Пулев се е грижела нейната родителка. Причината е, че изпълнителката не може да готви. Това призна самата Андреа пред феновете си тези дни. Блондинката може да приготвя само яйца и нищо друго. Почитателите на певицата се интересуваха как тогава се е хранил Кубрат през цялото време, докато са били заедно.

"Като готвеше майка ми", обяви невъзмутимо Андреа.

Михаела Андреева е управител фирма, която се занимава с дистрибуция на крепежни елементи и инструменти. Тя е собственост на нейния съпруг Румен. Когато не успявала да приготви нещо, Пулев и половинката му хапвали по заведения. Кобрата надали стои гладен и сега, когато официално няма жена до себе си. Той и брат му Тервел са собственици или партньори в два ресторанта в София. Единият е арабски и е в съдружие със Самер Отхман. Другият е за здравословна кухня. Отскоро братята подхванаха и нов бизнес. Те навлизат в строителството. Движещият мотор там е Тервел, пише "България Днес". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ха ха ха

Ха ха ха

18.07.2022 | 12:36

Не ви ли омръзна с тая Андрея че все за нея пишете

Отговори
3 0
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

15.07.2022 | 18:26

Много важна новина, пръднах от вълнение.

Отговори
8 1
Келеша

Келеша

16.07.2022 | 22:29

А аз получих разстройство, брат!

Отговори
6 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?