1553

Андреа го разби! Има ли Кобрата незаконно дете

Ревност, злоба или...Андреа намекна, че бившата ѝ половинка Кубрат Пулев има деца от друга жена, с която нямал сключен брак.

Певицата публикува няколко сторита в късните часове, в които заплашва боксьора. Не е ясно какво е предизвикало гнева на блондинката, но от сторитата в Instagram се разбира, че Кубрат искал деца от Андреа, но без да са сключили брак.

"Добре че не ти се вързах да раждам без брак, да му мисли тази с "копелатата". Спри да говориш по ТВ какво е за теб семейство! Ти и брат ти сте жалки", пише на шльокавица фолк дивата.

Изпълнителката не се ограничава само с това, тя написа с ирония: "Кубрат Пулев семейната ценност му викали. Кубрат, обяви си детето! Нали си семеен човек! Морал бате левъл 1000", пише в няколко последователни сторита Андреа и заплашва, че ако си "отвори устата", ще разкаже какво знае за всички от родата на Кубрат и целия "антураж", както се изразява певицата, цитирана от vbox7.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
41 коментара
Божеее

Божеее

30.05.2022 | 12:43

Кви са тези глупости бе хора...Андрея нищо няма да постигне ...тя с тези голи снимки много щее заобича кобрата ама друг път...

Отговори
0 1
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

29.05.2022 | 03:33

Кобра кажи на Бисер Митрев боксьора, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Ясно ми е че Принцесата е най-харесваната мацка и всички баровци и правят живота най-лъскавия, винаги тя е звездата". Бисо Валката пита Дани още ли ти е сърдит, че се опитваш да свалиш гаджето му?

Отговори
1 1
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

29.05.2022 | 03:25

Кобра кажи на ММА Павката Георгиев, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Обичам всичко в теб, усмивката ти, косата ти, устните ти, всъщност просто си перфектна."

Отговори
3 1
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

29.05.2022 | 03:24

Кобра кажи на ММА Любо Делев, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Аз ако си имам друга ти, ще ме ревнуваш ли, не че съм тръгнал да имам де, но само искам да знам"

Отговори
1 2
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

29.05.2022 | 03:22

Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Принцесата е Номер 1 и да не се очудва, че най-много е харесвана". Да Норми така е, но Валката каза, че колкото и да и се сваляш, няма да ти я отстъпи за гадже.

Отговори
1 1
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

29.05.2022 | 03:22

Кобра кажи на Бисер Митрев боксьора, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Искам да си гравирам името ти върху златния ми пръстен". Валката каза че той, ще си го гравира така че, ти Бисо се откажи.

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

29.05.2022 | 03:21

Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Ясно ми е че и много други топ UFC бойци я харесват и искат за тяхно гадже, но не аз няма да си я дам."?

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

29.05.2022 | 03:20

Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "По нея луд съм аз"? Норми Валката каза, че не само ти и другите сме така.

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

29.05.2022 | 03:20

Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Аз съм на същото мнение, като първото и гадже Милиардера, че Принцесата засенчва дори приказната героиня Пепеляшка, която е описана, като най-най, тя е най-уникалната мацка в целия свят, дори световно известни личности казват, че пред нея са като обикновени, тя е по-харесваната, където и да отиде всичко блесва всеедно, не е от тази планета.

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

29.05.2022 | 03:20

Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Ще идвам в България да я отвлека с мен и Митко Бербатов, няма да може да ме спре"?

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?