1553

Анджелина Джоли е срината заради Брад Пит

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за здравословното ѝ състояние, като според тях актрисата буквално се разпадала на парчета заради поредната победа на бившия ѝ Брад Пит в техните безкрайни съдебни битки, твърди сайтът RadarOnline.

Източници твърдят, че стресът от продължаващия развод буквално разболявал физически актрисата, а самата тя се оплаквала, че "отмъстителността" на Пит буквално я убивала, пише dir.bg.

"Мащабът на стрес, който преживява, наред с безсънието, пристъпите на паника и всепоглъщащият гняв, които изпитва, разбиват самочувствието ѝ и репутацията ѝ.", каза запознат пред изданието.

"Брад изглежда иска да я смаже по всякакъв начин, а това не е добре за някой с нейната здравна история!", споделя още източникът.

48-годишната актриса и 60-годишният ѝ бивш съпруг все още водят ожесточена съдебна битка за френската винарна за 164 милиона долара, която закупиха заедно по време на краткия си, но бурен брак.

Припомняме, че Брад води съдебна битка с Анджелина за продажбата на нейния дял в Château Miraval, собственост на руския милиардер Юрий Шефлер. А наскоро съдия реши, че делото заведено от актьора може да продължи, въпреки неистовите опити на Джоли да го спре.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?