1553

Ами сега? Виктор Николаев стресна зрителите със страшно признание

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев се радва на голяма зрителска подкрепа и в края на петъчното предаване стресна аудиторията си с едно признание.

Седмицата с вота на недоверие на правителството, протестите в подкрепа и срещу управлението на четворната коалиция, споровете за актуализацията на бюджета и около френското предложение за Северна Македония, дойдоха в повече на водещия и той буквално се предаде.

"Искам да си ходя!“, това каза в края на "Здравей, България“ вездесъщият водещ, сочен за един от най-големите професионалисти в българските медии. Николаев и колежката му Мира Иванова наистина изглеждаха така, че ако трябва да останат още дори и минута в ефир или ще припаднат, или просто ще станат и ще си тръгнат.

Разбира се, това е напълно нормално, след уморителните извънредни предавания, безкрайните дискусии в студиото и преките включвания. Виктор и Мира наистина изнесоха програмата на Нова телевизия в драматичната политическа седмица на плещите си, за разлика например от bTV, която разпредели извънредните си предавания между много повече водещи и репортери.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Много

Много

25.06.2022 | 23:24

е противен и неуравновесен. Не го харесвам изобщо.

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?