Следвайте ни

Ами сега? Разкриха тайната на Алекс Сърчаджиева в "Игри на волята"

Не само победителят в приключенското шоу „Игри на волята” ще си тръгне с тлъста сума в джоба.

Запознати издават, че водещата Алекс Сърчаджиева вече е добавила 40 бона към банковата си сметка – точно толкова е хонорарът й за работата по проекта. Парите й били изплатени в аванс по нейно настояване, а нивото й на водене остава с голям компромис, смятат зрители на тв продукцията.

Актрисата, която през зимата се сбогува завинаги с любимия си Иван Ласкин, сключила добър договор с продуцентите на предаването. Според писменото споразумение тя е получила всичките си дължими заплати много преди старта на шоуто в ефир. Още през юни в сметката й били преведени 40 000 лева и почернената вдовица вече разполагала с тях.

Продуцентът Нико Тупарев направил голям жест към Сърчаджиева, като я поканил да бъде водеща на най-новия му проект. Съгласил се с всичките й условия, за да й помогне да си стъпи на краката след трагичната загуба на Иван. Хора от обкръжението на Алекс споделят, че след финала на последния „ВИП Брадър” тя се издържала само със заплата от театъра, така че хонорарът от „Игри на волята” бил добре дошъл за нея, пише "Уикенд".

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?