71

Ами сега? Дани Петканов ще ви разплаче с това признание за Алекс ВИДЕО

Разводът на Алекс и Дани Петканови вече е финализиран, но явно с това не свършва историята им. Лудият репортер разкри в специално видео в канала му в социалната мрежа защо са се разделили и направи много лично признание за чувствата си към Александра. Петканов обяви публично, че все още я обича, въпреки положения подпис на бракоразводното.

Петканов заяви, че продължава да обича Александра, но нямало как двамата да не стигнат до развод, защото в един момент той започнал да се чувства притиснат и напрегнат заради това, че тя иска от него да бъде като нея - амбициозен, работлив, социален. "Това не са лоши неща, но ако не ти идват от вътре, не се получава", категоричен е Петканов, който обаче, както се вижда, добре е усвоил инфлуенсърските подходи от вече бившата си изгора, която също е виден инфлуенсър.

Лудият репортер признава, че вътрешно се е борил дълго време със себе си, вярвайки, че ще се промени, но нещата не се получили. "Не свързвам щастието с материалните ценности", казва той и въпреки че не описва Алекс като типичната меркантилна жена, явно не му допада факта, че като работеща жена, тя винаги ще иска да е независима.

А колкото до грижите за малкия Габриел - двамата са се разбрали да си ги поделят - 1 седмица той ще е при майка си, 1 при баща си.

"В мен се заражда желание за живот", споделя към днешна дата Петканов, който е започнал и да спортува повече, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?