4020

Американка се омъжи за себе си и бързо съжали

Дани Еванс от Лос Анджелис мечтаела да бъде булка от малка. В същото време  вярвала, че сватбата е преди всичко празник на булката. Затова, когато търсенето на младоженец се проточило, тя стигнала да идеята да направи сватба без него и да се омъжи за себе си. Евънс изпълнила плана си през 2022 година и похарчила 4000 долара за сватбената церемония, пише Daily Star.

Скоро след това и интернет аудиторията научава за необичайната й сватба. Тогава жената се сблъсква с порой от критики. Много хора наричат Евънс нарцистична и я осмиват за наднорменото тегло. Някои дори заявяват, че се е омъжила сама за себе си, защото никой мъж не й е обърнал внимание. „Това не е вярно, мога да се омъжа за мъж още утре“, казва Евънс. Жената разказва, че недоброжелатели намерили адреса й и започнали да й изпращат писма по пощата. В някои от тях й пишели,  че ще отиде в ада, ако не се покае, че се е омъжила за себе си.

Въпреки критиките и обидите, има и такива, които подкрепят Евънс. Жената от своя страна твърди, че е щастлива да живее сама и да е омъжена за себе си, но отбелязва, че понякога ходи на срещи с мъже.

Неотдавна бразилският модел Джанайна Празерес също се омъжи за себе си, но инвестира голяма сума -  купи  си годежен пръстен за 80 000 щатски долара. 35-годишната бразилка обясни, че иска да бъде възможно най-независима жена и да прави каквото пожелае. 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?