46

Ало, продуцентите: Гаф издаде какво ще сполети "Непобедимите" в "Игри на волята"

Минута недоглеждане може да създаде големи проблеми на продукцията

"Игри на волята" определено е едно от най-гледаните риалити предавания в страната. Тази година участниците са много интересни, силни и комплексни. Тази сутрин в предаването "На кафе" при Гала беше продуцентът на предаването Вито Саръиванов, който разкри интересни неща около кастинга и участниците.

 Един гаф обаче беше забелязан от наблюдателни зрители, които веднага побързаха с коментарите. Беше излъчена снимка какво се случва в предаването в бъдеще.

На кадъра се вижда, че Фейгин, Виктория и Алекса са в отбора на Непобедимите и са облечени с червени екипи. Това означава, че племето на Супергероите ще се разпадне и неговите членове ще се разпределят в останалите две племена, пишат от iwoman.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Neznaikо

Neznaikо

08.10.2022 | 23:26

32 години тъпчат жибрите за вино и като се напият от шарата започват дасе трепят но народа страда!!!!!!!! 500 г. Б-Я САЯ УНИЖАВАЛИ И СЕГА СЕ ПРОДАДОХА ДА ГИ УНИЖАВАТ ПАРЛАМЕНТАРИСТИТЕ УПРАВНИЦИ.КАДЕСА ЛЕВСКИ И БОТЕВ КАРАДЖА ПЕТКО ВОЙВОДА БЕНКОВСКИ........КАКТО ПОП ГРУЮ ПРЕДАДЕ ЛЕВСКИ И ТЕСА СЪШТИТЕ

Отговори
0 1
Алито от София

Алито от София

08.10.2022 | 10:00

Нещо нормално за нова тв, всичко се знае преди да почне, а и у бтв е същото, няма игри, ферми, ники кънчев и умника, да стигнеш до тъпотията на ники цитирас, всяка година все по тъпа тв в България, дори и спорта вече гледаме всички мачове предварително, само чат пат головата разлика бяга

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?