4020

Алла Пугачова на 75: Моята любов е смях и сълзи

Естрадната прима от времената на СССР Алла Пугачова пусна нова песен, озаглавена "Плача". Песента е публикувана в платформите "Яндекс музика" и "ВКонтакте". Композицията е пусната в навечерието на рождения ден на певицата: на 15 април тя навършва 75 години.

"Не беше правилно да променям значението на изречените думи, не мога да предвидя желанието на боговете. Твоята любов е тръни и рози, моята любов е смях и сълзи, сън във ветровита нощ", гласи текстът на новата песен.

Текстът и музиката са написани от певеца и композитора Леонид Агутин. Песента е записана преди пет години, през 2018 г., за 50-годишнината на Леонид Агутин, съобщава списание Voice. Тогава обаче певецът не я изпълни поради заболяване.

Концертният директор на изпълнителката Елена Чупракова съобщи в Instagram, че на 15 април ще бъде пусната още една песен на Алла Пугачова.

На 1 март излезе новият албум на Алла Пугачова, озаглавен P.S. Колекцията включва 20 песни, предимно хитове от последните години. Този албум е първото издание на певицата от 16 години насам.

След началото на руско-украинския конфликт съпругът на Алла Пугачова Максим Галкин изнася серия от концерти в Израел, приходите от които са дарени на украинските бежанци. През септември комикът е признат за вражески чуждестранен агент. След това Алла Пугачова публикува пост, в който критикува военните действия в Украйна и иска да ѝ бъде присъден статут на чуждестранен агент, както и на съпруга ѝ.

През октомври същата година става известно, че песните на певицата не са пускани в ефира на радиостанциите на Руската медийна група. От компанията заявиха, че Алла Пугачова няма нови песни, "които да отговарят на съвременните изисквания на аудиторията"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?