1553

Алла Погачова легна за 30-а пластична операция

Животът в Израел се отразява повече от добре на Алла Пугачова, която отново тотално е променила външния си вид, забелязват феновете, които непрекъснато се интересуват от певицата, пише Ретро.

Примадоната се е възползвала от услугите на талантливите лекари, които работят в Израел, за да се подмлади до неузнаваемост, след като заедно със семейството й взеха решение да напуснат окончателно Русия и да се установят в чужбина.

От колоритните снимки, които Пугачова споделя от новото си ежедневие, се вижда, че лицето й е като на порцеланова кукла, въпреки че мегазвездата на руската естрада е вече на 73 години. Благодарение на поредната си пластична операция, чрез която Алла вече има по-изразени скули, опъната кожа на лицето, брадичката и шията, със сигурност може да мине за жена на половината от своята реална възраст.

Певицата от години е пристрастена към пластичната хирургия, а никой не знае точната бройка на операциите, на които се е подлагала от чиста проба суета. Досега честта да твори върху лицето й имаше руският пластичен хирург Артур Рибакин, който оперираше примата в петербургската си клиника.  Сега обаче тя се обяви срещу Русия заради войната им с Украйна, напусна родината си с еднопосочен билет и се налага вече да се доверява на израелските спецове в естетическата хирургия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Яяяяяя

Яяяяяя

03.12.2022 | 08:50

Руската прима на естрадата се тунингова за пирамидата .

Отговори
2 0
И тази

И тази

03.12.2022 | 08:49

Не е добре но някой ден ще се оправи а тоя с нея е малко мръднал дете с бабичка .

Отговори
2 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?