4232

Алисия свали картите! Призна дали е бременна...

"Много е несериозно да се правят подобни изводи от една по широка дреха"

Имаме новина! Алисия не е бременна, въпреки сплетните и измислиците, които се тиражират по неин адрес от жълти медии. Нито бебе, нито ваканция по екзотичните плажове се очертават това лято за жената с ангелски глас, изпяла едни от най-големите хитове в попфолка. Явно от новогодишната баница на певицата й се е паднала работата, т.к. буквално цяло лято ще е ангажирана с новите си музикални проекти и последната й фешън колекция.

Ето какво сподели Алисия ексклузивно за kliuki.bg по повод абсурдните слухове по неин адрес:

“Не съм бременна.

Много е несериозно да се правят подобни изводи от една по широка дреха.

От доста време насам съм ангажирана с реализацията на песни и видеоклипове които планувам да излязат в един ден през месец май. Първоначалното ми желание беше да бъдат повече на брой, но ще се спра на около 5 най-вероятно. Защото по останалите има още да се работи.

Бранда ми за дрехи AliceEvis също отнема голяма част от времето ми, тъй като имаме интерес от държави извън границата на България и се работи много в тази посока.

Почивка за лятото не планирам и най-вероятно няма и да планирам защото няма да ми остане такова свободно време”, сподели тя пред репортер на Kliuki.

  

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?