46

Алисия си направи Broadcast channel

Почитателите на Алисия знаят, че тя винаги е в тренда, и този път певицата не разочарова аудиторията си. Звездата на Ара Мюзик прилежно се старае да използва всички нови функции на Инстаграм, като скоро си направи така популярния “Broadcast channel”, който носи името “Alice in Wonderland”.

В него тя споделя неподправени моменти от живота си чрез ексклузивен текстов, снимков и видеоматериал, специално създаден за абониралите се за канала. По този начин талантливата певица поддържа връзката с последователите и феновете си още по-силна, тъй като те могат да споделят обратна връзка и да се информират първи за случващото се около нея.

В своя Broadcast канал Алисия споделя свои снимки, цитати, какво обича да похапва, пожелания към последователите си и гласови съобщения. А каналът не престава да трупа нови абонати, като вече има хиляди заинтересовани да надникнат зад кулисите на живота на хитовата изпълнителка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

17.10.2023 | 09:28

Важни да знаят чалгарите техните говеда какво правят а другите да го д..ухат . Няма сведения за другите стилове музика .

Отговори
1 0
Задължително

Задължително

16.10.2023 | 21:14

ЧАЛГИЯ , ЛАЙНА И ПОМИЯ НАВСЯКЪДЕ ОСОБЕННО В ПЛОВДИВ И СЕЛАТА СЕ ЙНТЕРЕСУВАТ ОТ ЧАЛГИЯ НАЙ МНОГО.

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?