Следвайте ни

Алиша Кийс шокира с признание: Мразя да съм...

viber icon

Алиша Кийс призна, че мрази да бъде наричана „знаменитост“, тъй като счита, че това е „празна дума“ и е разочарована, когато други звезди решат да не ползват социалните медии, за да говорят за това как се чувстват в момента, пише kanal3.bg.

Говорейки пред в. „Сънди Телеграф”, тя каза: „Първо, презирам думата „знаменитост”, за мен това е толкова празна дума. И второ всичко в тази идея, че хората, които са добре разпознаваеми не би трябвало да са интелигентни или внимателни или емпатични, е погрешно схващане и унижение. Хората, които съветват артисти или спортисти, които ясно изразяват политически позиции, просто да си пеят песните или просто да бъдат добри в техния спорт - това е толкова грубо. Всеки път, когато някой каже това, аз казвам е *** ви. Тъй като това е, според мен, което не е наред с Америка в много отношения, тази идея да останете във „вашия коловоз”. И ако ние се занимаваме с политика, тогава лудите хора започват да управляват нещата”, каза Алиша Кийс.

Междувременно звездата похвали това поколение, настоявайки, че те ще „излекуват“ света и „ще се погрижат гласовете им да бъдат чути“.

Тя каза: „Скъпи абитуриенти на 2020 г., поздравления! Постигнахте нещо забележително. Но нека бъдем честни, беше тежка седмица и тежък месец и тежка година. В момента може да нямате усещането, че има какво да се празнува и това е добре. Добре е да не сте добре в момента. Знам, че толкова много от вас не мислят за времето си в училище, а за това, което се случва в момента в настоящето. Мислите си да протестирате и да се уверите, че гласовете ви се чуват в момент, в който не можем повече да мълчим. И аз чувствам това силно. В момента светът се чувства разбит. В момента е счупен по толкова много начини, но вие отваряте сърцата си и възмущението си и го прилагате в действие и показвате, че вашето поколение е това, което ще излекува това. И обещавам, че винаги ще бъда до вас, независимо къде ще ни отведе следващата борба за справедливост".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?