Следвайте ни

Алена съветва: По време на ретроградния Меркурий никога не ...

viber icon

Никога не купувайте автомобил и техника, не взимайте кредити и не започвайте нова работа по време на ретроградния Меркурий, съветва известната астроложка Светлана Тилкова – Алена.

Усилената работа, довършването на рутинни задачи, сключването на брак и раждането на деца пък са все неща, за които периодът е благоприятен, категорична е тя, цитирана от fakti.bg. Родените под знаците на Овен, Лъв и Стрелец трябва да внимават с думите, да не изригват в безпричинна агресия и да не създават поводи за ревност.

Въздушните Близнаци, Водолей и Везни пък ще се стремят към хармония, а получат ли я – ще дарят всичко от себе си.

От 29 октомври до 3 ноември е подходящ период за семейните, които не са щастливи, да приключат отношенията си цивилизовано. Извънбрачните връзки няма да ги направят щастливи, подчертава Алена.

В периода до 29 октомври пък Меркурий е ретрограден в Скорпион, което предвещава страстни чувства, емоции, появили се сякаш от нищото, дори в отношения на обичайно безразличие и дистанцираност.

„Меркурий в никакъв случай не е зловеща планета, която ни стресира, плаши и пречи на живота ни. Меркурий е планета-палавник, която когато повлиява характера ни и не се съобразяваме с качествата, които ни залага в хороскопа, и когато налага ограничения при своята ретроградност, действа като палаво дете, което ни казва: „Ей, сега ще видиш ти“, обясни Алена.

Съветът ѝ в този период е да не подхождаме с паника към събитията, които ни се случват, а с чувство за хумор.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Aliza

Aliza

18.10.2020 | 19:31

Плащам над $ 90 на час, работейки от вкъщи с 2 деца вкъщи. Никога не съм мислил, че ще успея да го направя, но най-добрата ми приятелка печели над 10 000 на месец с това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво съм правил,....===>>> Selfcash5.com/

Отговори
3 1
astro

astro

18.10.2020 | 19:29

Обслужващата пaчавра на крадливото добиче от Банкя.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?