46

Алекса сбъдва голямата си мечта със 100-те бона от "Игри на волята"

На шампиона му предстои промяна в начина на живот, от която той отдавна има нужда 

Големият победител в „Игри на волята“ Алекса Ерски даде първото си интервю след триумфа на финала на състезанието, който зрителите на NOVA видяха във вторник вечерта.
 
Седемкратният шампион на Сърбия по борба сподели как е попаднал в предаването, кои са били най-важните уроци, които е научил във формата, най-големите трудности, с които се е наложило да се справи и какви са плановете му за бъдещето, пише Хотнюз. „Искам да кажа едно голямо „Благодаря!“ и на Филип, и на Георги. Без тях финалът нямаше да е така зрелищен. Изпитвам голямо уважение към Филип".

„Предстои ни с Елица да се преместим тук, в София. Иска ми се да продължа с борбата в България. Треньорът ми е тук и имам много добри спаринг партньори. Вече две години живеем в колата на Елица, постоянно сме в движение. Но вярвам, че 100-те хиляди ще ни помогнат. Моята мечта беше ние двамата да си намерим наше място“, категоричен е големият победител.

По-късно към разговора в студиото на „На кафе“ към Алекса се присъедини и половинката му, олимпийската медалистка и състезател от племето на Непобедимите Елица, с която споделиха забавни моменти от съвместния си живот и се изправиха един срещу друг в интересно предизвикателство.

„Гледахме финала в бара на Жени Джаферович. Тя не беше там, защото е болна. Но съпругът й беше там, както и голяма част от близките за мен участници от „Игри на волята“. Моят треньор също беше там и се разплака от щастие. Моето семейство в Белград също се бяха събрали да гледат“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ами,

ами,

01.12.2022 | 17:47

абе, абе, 30.11.2022 11:54 Наслаждавах се на игрите на Филип,Гого и Жорката,те са истинските победители,те ще се запомнят от зрителя,не нагласените победители и в 4те сезона.Калеко Алеко е посредствен играч който продукцията започна да го толерира и подпира още от Обиталището.

Отговори
2 1
ами,

ами,

01.12.2022 | 17:43

Ревлица Янкова плю на бронзовия си олимпийски медал и се продаде за 100 хилядарки на Тупарев за да направи възлюбения и победител.Гнус ме е от тях.

Отговори
2 1
А хъммм

А хъммм

01.12.2022 | 16:58

Какво е това име аз помислих ,че е спечелила жена а то някакъв си там непознат .

Отговори
4 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?