Следвайте ни

Алекс Сърчаджиева пак се усмихва! Това й дава сили

viber icon

Усмивката отново грее на лицето на Александра Сърчаджиева благодарение на близки приятели като известния сред звездите коафьор Николай Иванов – Нико.

Талантливият фризьор бил един от душеприказчиците на Алекс в най-мъчителния период от живота й и се стараел всячески да я разведрява. Освен че бил винаги насреща за приятелски разговори, Нико успял да убеди актрисата, че една рязка промяна във външния й вид ще й помогне да се почувства по-добре, макар и минимално.

Така с неговата намеса Сърчаджиева се навила да смени цвета на косата си от русо на шоколадовокафяво и от няколко седмици била с нова визия. Почитателите й останали приятно изненадани от промяната и Алекс непрекъснато получавала комплименти след представление, писа „Ретро“.

В момента тя обикаля страната с постановката на Сатиричния театър „Терапевти“, а отделно от това се е нагърбила и с десетки други ангажименти, най-често свързани с воденето на събития от различен ранг.

Именно решението да не се оттегля от сцената и работата й помогнало да потиска мъката по загубата на любимия й Иван Ласкин.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Аз съм

Аз съм

15.06.2019 | 10:50

Престанете бе , медии, само тя ли съществува ! Пишете за тези, които няма какво да ядат!За тези, които никога не са ходили на почивка и море!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Отговори
1 0
Сашо

Сашо

14.06.2019 | 21:54

Всеки ден ни занимавате с тая Александра Сърчаджиева, няма ли най-после да спрете? Само тя ли е вдовица в тая нашата държава.

Отговори
2 0
Мариана Радева

Мариана Радева

14.06.2019 | 09:16

Това е необходима стъпка след преживяното от Александра Сърчаджиева.Пожелавам ви да продължавате да сбъдвате мечтите си-първо заради вас и след това заради слънчевата ви и прекрасна дъщеря!Вълшебен ден!

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?