Следвайте ни

Алекс Сърчаджиева направи шокираща промяна СНИМКА

viber icon

Усмивката отново се върна на лицето на чаровната Алекс Сърчаджиева. Дъщерята на Пепа Николова се усмихва отново благодарение на близките си и верни приятели и най-вече на топ коафьорът Николай Иванов-Нико, узна HotArena.


Талантливият фризьор бил сред най-близките й авери. Той не спирал да я подкрепя в най-тежките моменти от живота й, които съдбата щедро й поднесла.


Нико бил подкрепа на актрисата и се стараел по всевъзможни начини да усмихне чаровната Александра Сърчаджиева.

Той винаги бил насреща за приятелски разговори, за срещи и да разсейва Александра от тъмните и мрачни мисли. Нико успял да убеди актрисата да промени и визията си.

Резултат с изображение за Алекс Сърчаджиева се промени

И така от няколко седмици Алекс Сърчаджиева сменила русото на косата си с шоколадовокафяво.

Феновете й били във възторг от промяната и не спирали да я поздравяват за смелото решение в тази насока.

Актрисата не спира да обикаля страната с постановката на Сатиричния театър „Терапевти”. Тя се е нагърбила и с много събития от различен ранг, които тя се изявява като водеща.

Именно решението й да не се оттегля от сцената и да се товари с различни ангажименти й помагат да се излекува от болката по загубата на любимия й съпруг Иван Ласкин и баща на дъщеричката й София.

След като загуби любовта на Иван Ласкин, Алекс призна с усилия, че в името на детето си няма да си позволи да падне духом дори и за миг, пише „Телеграф”.

Коментари (1)

Ох

Ох

14.06.2019 | 13:05

Оставете жената на мира!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?