Следвайте ни

Сърчаджиева разплака всички с признание за дъщеря си СНИМКА

viber icon

Малката дъщеричка на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин вече е на цели 9 годинки, а рождения й ден вдъхнови актрисата да направи едно от най-разтърсващите си признания.

"Честит девети рожден ден моя малка и силна София !!! Нямаш представа колко много те обичам!!! Обичам те безкрайно! Обичам те повече от рибките в морето и звездичките на небето!!! Бъди смела мое мило дете и греби с шепи от живота !!! Смей се , играй и мечтай!!!

Бъди щура , бъди добра !!! Бъди мъдра!!! Бъди това което си София , а ти си бисерче!!! И знай , че аз винаги ще бъда до теб !!! А на теб мили мой Ivan Laskin ти благодаря за най прекрасния подарък , който ми направи - и това е Тя СОФИСИМАНИЯ !!! Честита да си обич моя", написа Сърчаджиева в профила си в социалната мрежа и просълзи всичките си последователи.

Голяма част от виртуалните приятели на актрисата не успяха да откъснат очи от малката чаровница, за която казаха, че е пълно копие на татко си Иван Ласкин, който си отиде без време в началото на тази година. 

София, която е ученичка в еврейското училище в София, но освен голямата прилика с именития си баща, има невероятно сходство в чертите и с още по-именитата си баба Пепа Николова.

За да зарадва най-скъпия си човек Алекс Сърчаджиева заведе момиченцето си в Рим, където двете споделиха цялото си време една с друга на фона на невероятните забележителности в италианската столица.

Актрисата и наследничката й обаче, вече са си обратно в родината, защото тази вечер Алекс Сърчаджиева ще застане отново пред камерите за финала на първия сезон на шоуто "Игри на волята".

Източник show.blitz.bg

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?