2374

Алекс Сърчаджиева - мъжкото момиче, което не се страхува от нищо

Александра Сърчаджиева е жена, която мина през всичко и днес е на живо пред всички. "На живо" се казва и нейната изповед-моноспектакъл, която ще направи на 11 май в зала 1 на НДК. Тя е мъжко момиче, което не се страхува от нищо.

По думите ѝ не можеш да очакваш друг да те направи щастлив.

"Човекът е животно, научено да оцелява. Когато знаеш, че нямаш избор да се изправиш, просто трябва да го направиш. Самосъжалението е нещо много неприятно. Не е вярно, че това, което се случва на вас, не се случва и на другите. Затова трябва да се изправим", сподели тя в предаването "На фокус" по Нова телевизия. И допълни, че трябва да подадем ръка на паднал човек.

"На живо" е нейният живот, разказан на сцена. "Това не е представление, а преживяване. Отне ми година и половина да събера тази смелост. Реших, че друг трябва да напише теста. Подходящите хора се появиха и ми помогнаха да реализирам своята мечта", обясни актрисата. Споделя, че спектакълът ѝ носи облекчение и ѝ действа като терапия.

Най-вече се притеснява за дъщеря си София, която я пита защо "жълтата" преса пише за нея. Когато присъства на моноспектакъла, много ѝ харесва и двете плачат заедно.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Jon

Jon

20.04.2022 | 22:47

Abe stiga i pravete reklama na taia be i taia se klati za pari s dartofelnitsi davahti kinti be

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?