1553

Алекс от "Ергенът" показа най-скъпото си, поиска мъж и деца

2022 година бе изпълнена с много събития за Александра Гърдева, добила известност с участието си в първи сезон на романтичното риалити "Ергенът". През лятото тя откри родния си брат, а точно за Коледа се нанесе в основно ремонтирания си апартамент.

„Половината жилище е наследство от баба ми, а другата половина купих. Направих пълен ремонт, включително и на щранговете. Направо реновирах целия блок. Радвам се, че ще живея тук, защото имам много хубави детски спомени в апартамента“ – сподели Алекс пред LadyZone.bg.

След много трудности и разправии с майстори тя успява да изпълни обещанието си, че за Коледа ще покани родителите си в своя дом и ще им сготви.

„Майсторите видяха, че нищо не разбирам от ремонти, че съм доверчива и злоупотребиха с това. Човешките взаиомоотношения са най-трудни, но животът едно взима, а друго дава. Срещнах невероятна дизайнерка, която много ми помогна за жилището“ – разказва психотерапевтът Алекс Гърдева.

През лятото на миналата година тя разбира, че има брат, който живее в столичния квартал „Люлин“, и се запознава с него.

„Щастлива съм от тази среща! Радвам се, че ще имам мъжка подкрепа до края на живота си. Брат ми много ми помогна за жилището“ – признава Алекс, но не иска да разкрива повече детайли за историята около брат си.

На 31 декември тя написа в Инстаграм: „Благодаря ти 2022 година, донесе ми много щастие, любов, нов дом, много опитност, разбрах, че имам брат и семейството ми стана по-голямо. Сбъднах много мечти. За 2023 си пожелавам семейство, дом, не само в материален аспект, а и в духовен. Благодаря ти батко, че те има, че си до мен“.

Жилището на Алекс е на бул. „Ломско шосе“, между кварталите „Свобода“ и „Надежда“. Централно място в него заема иконата на Св. Георги, купена от храм „Света Петка Българска“ край село Рупите, наричан от хората „църквата на Ванга“.

Друг емоционален акцент е порцелановият паун, спомен от прабаба й. Той е поне на 60 години и винаги е следвал Алекс при смяната на жилища.

На нощното си шкафче психотерапевтът е поставила солна лампа, която пречиства въздуха и енергията.

„Занимавам се с духовни практики и вярвам в силата на тези природни средства“ – споделя участничката в първи сезон на "Ергенът".

„За 2023 г. си пожелавам от цялото си сърце да имам семейство, един невероятен мъж и деца. Това е единственото, което не съм успяла да постигна така, както искам да бъде. В хороскопа ми пише, че през годината ме очаква много работа, но 2022-а беше достатъчно успешна в професионален план. Сега искам да наблегна на личния живот“ – откровена е Алекс. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Офф

Офф

27.01.2023 | 20:21

Дано намери такъв да изтърпи джуката като чекмедже

Отговори
1 0
Borislav

Borislav

27.01.2023 | 11:29

Ела да ти напраааа деца

Отговори
1 1
За какво

За какво

27.01.2023 | 08:21

й е мъж? Тя Е МЪЖ.

Отговори
3 1
Това лп е най скъпото

Това лп е най скъпото

27.01.2023 | 01:50

И.д.и.о.т.и

Отговори
3 0
Тьпи предавания

Тьпи предавания

26.01.2023 | 23:19

За тьпи зрители

Отговори
7 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?