Следвайте ни

Алекс и Дани Петканови в очакване на бебе номер 2?

viber icon

След всички сътресения, които преживя семейството на Алекс и Даниел Петканови и раздялата, която им се размина на косъм, двамата вече са в много щастлив етап от отношенията си. Затова и се прокрадват въпроси дали Алекс е бременна и са в очакване на четвъртия член от семейството си, след като тя пусна загадъчна бомба в разговор с феновете си.

Алекс призова феновете си в Инстаграм да ѝ задават въпроси, на които тя да отговаря в сторита. Един от тях бе съвсем практичен, вероятно зададен от друга майка, а именно "Какво правиш с дрешките на Габриелчо, когато му станат малки?", а Петканова отговори, че ги пази за второ дете. Последователите на семейството веднага започнаха с предположенията, че двойката се готви да им съобщи голяма новина скоро.

Разбира се, напълно е възможно отговорът ѝ да е продиктуван от чиста практичност, която много млади дами развиват, след като дадат живот на първото си дете. Но с това двойката показва, че е изгладила различията помежду си и дори прави големи планове за бъдещето.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?