2374

Алекс е в миналото окончателно, Дани Петканов хвана с друга СНИМКА

Лудия репортер Даниел Петканов напълно забрави бившата си Алекс Богданска. Макар тя да направи трогателни признания в телевизионно предаване, че Дани е любовта на живота й, той няма намерение да се събират отново.

Потърсен за коментар, Петканов сподели, че не обсъжда публично личния си живот, но и не отрича, че е продължил напред. По време на участието си като коментатор в "Преди обед" на няколко пъти Лудия репортер обяви, че се чувства пълен с енергия и е готов за нови неща. Според слухове Петканов вече има ново гадже до себе си. Затова намекна и Алекс с признание, че доколкото знае, вече се случва друга жена да спи в семейния им дом.

"Няма как да ми стане приятно, ако се появи нова жена в живота му. То това май вече се случва. Дори да не съм видяла лично Дани с друга, като дочувам някои неща, въображението ми почва да работи. И малко гнусно ми става, защото си представям, че друга пипа мебелите, лежи на леглото, на което аз съм спала, ходи по плочките, по които аз съм стъпвала. Това усещане със сигурност е много неприятно. Но бях подготвена, че и това ще се случи рано или късно, това е част от "куверта", както се казва", сподели преди време Богданска с последователите си в социалната мрежа.

Даниел не е показвал официално нова приятелка, но на няколко пъти в телевизионни изяви споменава как е намерил себе си и изживява хубав период. Наскоро се появи клипче от столично заведение, на което бившата двойка танцува заедно и Алекс дори целува Дани по бузата. Сред последователите им в социалните мрежи веднага тръгнаха предположения, че двамата са се събрали отново. Но това се оказа просто нов работен ангажимент. За разлика от Дани, Богданска категорично няма нов човек до себе си и още се възстановява от раздялата.

"В продължение на 10 седмици всеки ден плачех с часове, отслабнах с 9 килограма и косата ми започна да пада. Всеки път, когато се виждахме заради детето, той беше в много добро настроение и изглеждаше супер щастлив, а това още повече ме потискаше. Не знам дали го е правел нарочно и дали е било само маска...", разказва още риалити звездата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Ели

Ели

29.09.2022 | 10:04

Не ми е приятен...много ..дрънка. Нека си живее както иска, явно ще бъдем информирани за всичко случващо се в скъпоценния му живот....нали е извиестен.

Отговори
1 1
Мира

Мира

26.09.2022 | 15:02

С удоволствие чета вашия вестник. Добре че ви има. Иначе как ще разберем за емоционалния живот на такива изтъкнати българи.

Отговори
5 1
Пурко

Пурко

26.09.2022 | 07:16

И той ще страда,чакай малко.

Отговори
6 4
Галя

Галя

25.09.2022 | 19:12

Типичен джендър, мека китка

Отговори
12 3
Viva

Viva

25.09.2022 | 11:48

Той защо непрекъснато и навсякъде се хили като идиот.Да, не смее , не се усмихва а е лигаво ухилен.

Отговори
14 5
Иво

Иво

26.09.2022 | 13:33

Физиономията му е такава на човека - уеко зъбата... не, че се смее - малко е като голямата бяла

Отговори
4 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?