1553
Следвайте ни

Алекс би шута на Дани, той е в тежка депресия

viber icon

В странно състояние е изпаднал популярният водещ и инфлуенсър Даниел Петканов в началото на новата година. Той е все по-малко активен в социалната мрежа, като конкретната причина за отсъствието му не е ясна. Лудия репортер сподели с аудиторията си, че в живота му в момента настъпват промени, но не уточни от какво естество са те.

„Може да ви е направило впечатление, но от един месец не съм активен в социалните мрежи. Причината е, че търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да правя по-смислени и градивни неща и да давам хубав пример, когато мога”, коментира Даниел.


За да подкрепи думите си с действия, той започна годината с добро дело и дари кръв. По-късно пък обяви, че през следващите 12 месеца ще предоставя 10 % от рекламните си хонорари за благотворителност. Каква точно сума ще бъде събрана той ще разкрие в края на 2022 г., пише „Уикенд“.


Според запознати в последно време Петканов отново имал дрязги със съпругата си Александра, затова и размишлявал толкова за смисъла на живота. Жена му също се подвизва като инфлуенсър и печели много повече от него, а това подтискало самочувствието му на мъж. Даниел не бил удовлетворен нито в работата, нито в семейния си живот.

Преди три месеца съпрузите си направиха ринопластика в Турция, но явно промяната във визията не е помогнала на Петканов да се почувства по-добре. Феновете им бяха категорични, че не са имали нужда от интервенцията, но пък манекенката открай време искаше да изпили гърбицата на обонятелния си орган.

Именно тя навила навила и Лудия репортер да се подложи на операция, за да „преминат заедно през това изпитание”. В мрежата се изляха много противоречиви коментари за новата визия на Петканови – основно негативни.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Стига

Стига

16.01.2022 | 11:53

с тези палячовци, бе. Отвратителни са.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?