46

Албена Вулева завихри интрига в телевизията, отказала да се върне на работа, защото...

Албена Вулева в типичния си стил се върна с гръм и трясък и "нахрани" аудиторията

"Отказах предложение за работа в телевизия. Там са останали само закостенели и старомодни хора. Като цяло мисля, че мина времето на телевизията, няма интересни предавания за гледане. Повечето умни хора се насочват към интернет, защото там има свобода. В телевизията, за да пробиеш, все ще има кой да ти се пречка, все ще има кой да те спре и накрая остават удобните", разкри ексцентричната бивша водеща на предаването "Скандално жълто". Вулева, която наред бе емблематично тв лице, приключи завинаги с тв екрана и отиде да работи в Кипър. От няколко години насам водещата се хвали, че е мениджър на хотел и като такъв изкарва много повече пари, отколкото някои БГ звезди могат да си мечтаят.

Вулева се скри от публичното пространство малко след скандалното си участие във "ВИП брадър" преди години. След това тя остана без всякакви пари и ангажименти и се наложи да емигрира, като дори заложи колата си. Това се наложи, тъй като Албена нямаше нито един закътан лев. Нямаше с какво да си купи самолетния билет дори, нито пък да има джобни по време на първите дни, докато не получи заплатата си, разказа по-късно самата тя.

Никой не е предполагал, че Вулева ще отиде да работи в чужбина, и то като рецепционист. Тя винаги е гледала на себе си по-отвисоко, но липсата на пари кара хората да вършат неща, които никога не са подозирали, че ще правят", коментираха тогава в социалните мрежи нейни фенове през годините.

"Мога да кажа на всички злобари, че сега съм много по-щастлива. Няма я тази злоба, с която бях обградена преди. Оставям телевизията на хора, които няма по какъв друг начин да се реализират", категорична е Вулева. Ексводещата не говори за личния си живот, но по всичко личи, че все още е необвързана и няма мъж до нея, предава "България днес".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мара

Мара

23.10.2022 | 16:55

Не беше ли приела исляма Вулевата

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?