Следвайте ни

Аларма в поп фолка! Тази СНИМКА на Глория издаде най-голямата ѝ тайна

viber icon

Поп фолк дивата Глория разкри тайната на своята перфектна фигура със снимка в социалните мрежи, пише kliuki.bg. На фотото тя позира с известната доктор Емилова в клиниката й край морето.„Доктор Емилова е моя гуру. Тя ми е помагала много пъти с нейните методи и съвети”, казва примата.

Изпълнителката винаги отрича, че си е махала ребра или удължавала краката, като подчертава, че прекрасният си външен вид дължи на режима на докторката.

За нея Емилова е не само приятелка, но и втора майка. От своя страна лекарката не крие възхищението си към звездната пациентка:

„Тези, които искат да изглеждат добре, защото са публични личности, също уважавам. Тези, които са докрай последователни, както е Глория, заслужават похвали”, хвали я докторката.

Явно в края на лятото Глория за пореден път е била пациентка на доктор Емилова, при която са отслабвали още Тони Димитрова и още куп известни.

Коментари (3)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

09.10.2020 | 23:04

Емилова,като си толкова отворена защо не и даваш съвети как да не се превръща в миндилка.

Отговори
4 0
Тони Димитрова

Тони Димитрова

09.10.2020 | 21:40

е естествена, не крие същността си и не е особено ОТСЛАБНАЛА (благодарение на доктор, извинете: бизнесдама ЕМИЛОВА!) но е ДУША ЧОВЕК! А въпросната емилова (този път без една главна буква дори) е плагиатствала, абе направо - откраднала всичко от Лидия Ковачева (Българка) и преди нея Пол Брег (Американец - открил лечебната сила на плодовете, меда, разумното гладуване и т. н.). С две думи - "докторката" си прави бизнес, на гърба на другите. Галина/"Глория" обаче дължи фалшивият си външен вид на ПЛАСТИЧНИТЕ ХИРУРЗИ - всеизвестно е, помним я как изглеждаше "натурална" - дебела, грозна, селска и комплексирана муцуна (за справка: 1996 - 1997 г.) А гнилата си душа дължи на... сами се досетете. Направих си труда да напиша всичко това и отнех от времето си, защото ми омръзна от фалшификати, лъжци и същества (не хора), които искат да убедят околните, че са нещо, а всъщност са ПРАЗНИ, КУХИ души. Който, както иска да го разбира.

Отговори
10 0
Да прибягваш

Да прибягваш

09.10.2020 | 21:13

до чужда помощ, а не да разчиташ на себе си, волята и силата си - това ли е похвално? Еми, НЕ! То е просто жалко, а да го афишираш е глупост. А пък да го поставяш на всеуслушание за ПАРИ е БЕЗСИЛИЕ!

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?