46

Акушерката на Рачков влиза в люта битка за 100 бона

Акушер-гинеколожката на родните звезди влезе във „Фермата“, за да дои селскостопанските животни и да цепи дърва.

Мажена Панова, в чиито ръце за първи път са проплакали децата на много известни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско и Евтим Милошев, ще се бори за приза от 100 000 лева в новия сезон на предаването „Мостът на времето“, който стартира в събота вечер. След 15 години като шеф на патологията в болница „Света София“, популярната лекарка ще развърти мотиката и ще покаже на какво е способна далеч от стерилната клиника.

Мажена е полякиня, родена в Краков, но от 30 години живее у нас, уточнява Woman.bg. В България срещнала любовта на живота си, създала семейство и отгледала син. Освен амбициозен професионалист, известната гинеколожка е и ревностна католичка. „Вярващият човек е по-възпитан, по-отговорен и има страх от възмездието“, обяснява лекарката, която се радва на голямо уважение както сред пациентите си, така и сред колегите си.

Въпреки че е на 56 години и е почти два пъти по-възрастна от конкурентките си във „Фермата“, Мажена по нищо не им отстъпва. Поддържа младия си дух като кара ски и играе тенис, и не пропуска да купонясва с приятелки до зори.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Бръмммммм

Бръмммммм

05.09.2022 | 09:21

Поредната не известна ще става известна .

Отговори
2 0
Западмяк

Западмяк

05.09.2022 | 01:50

Не знаех че Рачков е раждал. Благодаря за заглавието, Марица! Българският език е труден език.

Отговори
2 0
Пловдив

Пловдив

04.09.2022 | 21:52

Кого заблуждавате този е ясно че от гастроентеролог е израждан.

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?